Istaknula se na Poljudu

Mladog hajdukovca s tribina je bodrila ponosna mama i bivša Miss Hrvatske, s njom je bio i suprug, kojeg rijetko viđamo

Renata Lovrinčević Buljan Renata Lovrinčević Buljan Tom Dubravec/Cropix 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Lovrinčević Buljan sa suprugom Renata Lovrinčević Buljan sa suprugom Borna Buljan Renata Lovrinčević Buljan Renata Lovrinčević Buljan - 1 Renata Lovrinčević Buljan - 2 Renata Lovrinčević Buljan - 3 Renata Lovrinčević Buljan - 5 Renata Lovrinčević Buljan - 6 Renata Lovrinčević Buljan - 7 +16 Renata Lovrinčević Buljan - 8 Galerija

Renata Lovrinčević Buljan i njezin suprug Petar bodrili su sina Bornu, koji je branio za juniore Hajduka na utakmici protiv Manchester Cityja.

Juniori Hajduka na Poljudu su izborili četvrtfinale juniorske Lige prvaka pobjedom protiv Manchester Cityja, mladog golmana Bornu Buljana s tribina je vjerno bodrila njegova majka, bivša misica Renata Lovrinčević Buljan.

Pogledaj i ovo Renata Lovrinčević Buljan najvjernija navijačica Naša bivša misica zapalila je atmosferu među navijačima Hajduka prije važne utakmice svojeg sina!

Renata se istaknula u masi u sinovu dresu, a s njom je bio i suprug te Bornin otac Petar Buljan, kojeg rijetko viđamo u javnosti.

Renata se titulom misice okrunila prije 22 godine, a danas radi kao fitness trenerica i na Instagramu je prati više od 140 tisuća ljudi, koje redovito motivira na vježbanje svojim atraktivnim fotkama.

Posljednjih dana na društvenim se mrežama pohvalila i da je trenirala svojeg sina, kojem su očito pomogle pripreme s mamom jer je sjajno branio na utakmici protiv Engleza.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Renata Lovrincevic Buljan (@fitnesslife_by_renata_)

Renata je prije osvajanja titule misice radila kao spasiteljica na plaži, a upravo ju je taj posao 2000. godine doveo do audicije za Miss Universe Hrvatske te je bez ikakvih očekivanja osvojila krunu.

"Kao da je bilo jučer, i dandanas smo u dobrim odnosima, jedna velika obitelj, i tako mi je drago da sam dio toga, te predivne priče. Jer ovo što sam ja proživjela puno je lijepih momenata i lijepih prilika", prisjetila se jednom prilikom za IN magazin.

Inače, Renata sa suprugom Petrom, koji je profesionalni vojnik i bio je dva puta u Afganistanu, ima još i mlađeg sina Narda.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 3 Severina - 1 Severina - 2 Severina - 5 +25 Severina - 4 Celebrity Severina raznježila sve preslatkom fotografijom sa sinom u naručju: "Ljubav ste, neopisivo"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Bloom - 1 Maja Šuput i Bloom - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 1 +26 Maja Šuput - Bloom Celebrity Iznenađena Šuput podijelila što je doživjela od svog sina: ''A nema ni dvije godine...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene