Tijelo božice!

Ova Splićanka prije 22 godine proglašena je misicom, a najnovije fotografije dokaz su da bi i danas mogla konkurirati mlađim kolegicama

Renata Lovrinčević Buljan - 4 Renata Lovrinčević Buljan - 4 Instagram 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Lovrinčević Buljan - 7 Renata Lovrinčević Buljan - 1 Renata Lovrinčević Buljan - 2 Renata Lovrinčević Buljan - 3 Renata Lovrinčević Buljan - 5 Renata Lovrinčević Buljan - 6 Renata Lovrinčević Buljan - 8 Renata Lovrinčević Buljan - 9 Renata Lovrinčević Buljan - 10 Renata Lovrinčević Buljan - 11 +13 Renata Lovrinčević Buljan - 10 Galerija

Prije 22 godine osvojila je titulu Miss Universe Hrvatske, a Renata Lovrinčević Buljan i danas bi mogla uspješno konkurirati za krunu među mlađim ljepoticama.

Renata Lovrinčević Buljan prije 22 godine osvojila je titulu Miss Universe Hrvatske, a Splićanka je već tada bila jedna od najseksepilnijih žena u našoj državi.

Pogledaj i ovo Renata Lovrinčević Buljan i Petar Buljan - 7 ''najbolji poklon'' Hrvatica kojoj se svi dive zbog mladenačkog izgleda u 48. godini, objavila poseban video sa suprugom kojeg nije vidjela više od 6 mjeseci!

Splićanki je danas 45 godina, a svojom bi figurom zasigurno i sada mogla konkurirati puno mlađim kolegicama na takvom natjecanju.

Na Instagramu je prati 142 tisuće ljudi, a za njenim tijelom uzdišu mnogi koji isprva nisu ni znali da je prije 22 godine bila izabrana najljepšom u Hrvatskoj.

Lovrinčević je pozirala na splitskim Bačvicama nakon plivanja, a malo tko može biti ravnodušan na njezinu figuru u petom desetljeću. Za ovakvo tijelo zaslužno je redovito vježbanje, kojem se Renata potpuno posvetila, pa se i njen profil bazira na fitness savjetima i vježbama.

U opisu fotografije Renata se pohvalila kako je isplivala svoju turu te da odlazi raditi, a kritizirala je i izgled jedne od najpoznatijih hrvatskih plaža.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Renata Lovrincevic Buljan (@fitnesslife_by_renata_)

''Poziram na raspadnutim Bačvicama i pitam se što turisti promisle kad vide ovakvu ploču i gnjilu skakaonicu s hrđavim brokvama?'' upitala se pa dodala.

''Isplivala svoje i bježim raditi da ne budem kao političari'', nasmijala je pratitelje.

Žanamari Perčić napisala joj je: ''Zato si ti vrh'' i dodala emotikon vatrice, a s njom su se složili i ostali pratitelji:

''Kad vide vas, nema brige ni za čim'', ''Vaša slika i pogled u more baca u zaborav Bačvice i političare'', ''Draga moja ja samo vidim koliko si ti savršena'', ''Tijelo božice''.

A da je u savršenoj formi zahvaljujući teretani, Renata je pokazala i svojim skokom u more. Na podijeljenom videozapisu popela se na ručice za penjanje iz mora i potom poput profesionalke zaronila u more, a naša poznata fitness trenerica Martina Boščić potvrdila je u komentarima: ''Kraljica skokova u more'' i dodala plavo srce.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Renata Lovrincevic Buljan (@fitnesslife_by_renata_)

Zanimljivo je da je Renata prije osvajanja titule misice radila kao spasiteljica na plaži, a upravo ju je taj posao 2000. godine doveo do audicije za Miss Universe Hrvatske te je bez ikakvih očekivanja osvojila krunu.

"Kao da je bilo jučer i dan danas smo u dobrim odnosima, jedna velika obitelj i tako mi je drago da sam dio toga, te predivne priče. Jer ovo što sam ja proživjela je puno lijepih momenata i lijepih prilika", prisjetila se jednom prilikom za IN magazin.

Inače, atraktivna Splićanka je u sretnom braku profesionalnim vojnikom Petrom, koji je čak dva puta bio u Afganistanu, a zajedno imaju dvojicu sinova.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Emina Bajramović - 1 Emina Bajramović - 2 Emina Bajramović - 3 Emina Bajramović - 4 +21 Emina Bajramović - 5 Celebrity Tajna koju je dugo uspjela skrivati saznala se tik pred njen odlazak iz MasterChefa: "U show sam ušla u drugom stanju"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Tonči Huljić - 6 Petar Grašo i Tonči Huljić - 5 Petar Grašo i Tonči Huljić - 4 Petar Grašo i Tonči Huljić - 3 +26 Aca Lukas, Tonči Huljić, Ivana Nikolić, Petar Grašo, Neda Ukraden Celebrity Petar Grašo nakon dugo vremena progovorio o bivšoj partnerici Danijeli Martinović te kako se nosi s cijelom situacijom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene