Atraktivna Splićanka

Naša bivša misica obara s nogu i 22 godine nakon osvajanja krune, od pogleda na njezin dekolte mnogima je poskočilo srce

Renata Lovrinčević Buljan Renata Lovrinčević Buljan DNEVNIK.hr 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Lovrinčević Buljan Renata Lovrinčević - 4 Renata Lovrinčević (Foto: Instagram) Renata Lovrinčević (Foto: Instagram) Renata Lovrinčević (Foto: Instagram) Renata Lovrinčević i suprug Petar (Foto: Instagram) Renata Lovrinčević i suprug Petar (Foto: Instagram) Renata Lovrinčević Buljan (Foto: Instagram) Renata Lovrinčević Buljan (Foto: Instagram) +0 Renata Lovrinčević Buljan (Foto: Instagram) Galerija

Renata Lovrinčević Buljan bila je Miss Universe Hrvatske 2000. godine, a i danas izgleda spektakularno.

Prošle su 22 godine otkako se Splićanka Renata Lovrinčević Buljan (45) okitila laskavom titulom Miss Universe Hrvatske, a ona i dalje mami uzdahe gdje god se pojavi.

Pogledaj i ovo Renata Lovrinčević Buljan Kakva fotka! Naša bivša misica u seksi crvenoj haljini servirala bombastične atribute, prizor nikoga nije ostavio ravnodušnim: "Žena vatra!"

Renatu na Instagramu prati preko 140 tisuća ljudi s kojima redovito dijeli svoje atraktivne fotke te ih, kao fitnes trenerica, motivira za vježbanje, a rezultati svakodnevnih treninga na njoj se itekako vide.

Osim tijelom bez mane, ponosi se i svojim raskošnim dekolteom koji uvijek rado ističe.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Renata Lovrincevic Buljan (@fitnesslife_by_renata_)

"Opet ti da mi remetiš srce, stvarno hoćeš da me strefi", "Ako meni srce radi tebe ne preskočio neće nikad", neki su od komentara koje je dobiva ispod fotki na kojima je u prvom planu dekolte.

Zanimljivo je da je Renata prije osvajanja titule misice radila kao spasiteljica na plaži, a upravo ju je taj posao 2000. godine doveo do audicije za Miss Universe Hrvatske te je bez ikakvih očekivanja osvojila krunu.

"Kao da je bilo jučer i dan danas smo u dobrim odnosima, jedna velika obitelj i tako mi je drago da sam dio toga, te predivne priče. Jer ovo što sam ja proživjela je puno lijepih momenata i lijepih prilika", prisjetila se jednom prilikom za IN Magazin.

Inače, atraktivna Splićanka je u sretnom braku profesionalnim vojnikom Petrom koji je čak dva puta bio u Afganistanu, a zajedno imaju dvojicu sinova.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović Danijela Martinović Danijela Martinović Danijela Martinović - 3 +1 Danijela Martinović - 2 Celebrity Danijela podijelila znakovitu poruku nakon vijesti da Grašo i Hana čekaju prinovu: "Kakav bi to svijet bio..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene