Zanimljiva izjava

Danijela podijelila znakovitu poruku nakon vijesti da Grašo i Hana čekaju prinovu: "Kakav bi to svijet bio..."

Danijela Martinović Danijela Martinović DNEVNIK.hr 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović Danijela Martinović Danijela Martinović Danijela Martinović - 3 Danijela Martinović - 2 +0 Danijela Martinović - 1 Galerija

Danijela Martinović oglasila se na svojem profilu na Instagramu nakon vijesti da Petar Grašo i Hana Huljić čekaju dijete.

Danijela Martinović je na društvenim mrežama objavila znakovitu poruku nakon što se saznalo da će njezin bivši Petar Grašo i njegova nova djevojka Hana Huljić postati roditelji

Pogledaj i ovo Tomaž Kavčič, Domanica Žuvela, Šime Poduje nije odabrao stranu Kumovi Petra Graše i Hane Huljić pozirali na okupu, među njima je i bliski prijatelj Danijele Martinović

"Kakav bi to svijet bio da su neki veliki ljudi kroz povijest odustali jer baš nitko nije bio pokraj ni ispred njih da im zaplješće. A povijest su mijenjali pojedinci, ne grupe, ne čopori..." ulomak je Danijeline knjige koji je podijelila u svojoj priči na Instagramu.

Danijela je nedavno gostovala kod Josipe Pavičić u rubrici IN Magazina "Samo opušteno", u kojoj je komentirala i kakav je osjećaj biti slobodna nakon 25 godina veze.

"Vrlo neobično iskustvo, učim se letjeti. Sloboda je riječ koju jako volim i koja je višedimenzionalna. Mislim da je najvažniji onaj osjećaj slobode unutar nas samih. Ja sam težila toj svojoj slobodi unutar sebe, što znači u svemu biti zaista sebi vjerna. Kako bi rekao Gibonni, 'u svemu sada mogu naći nešto lipo i reći 'živote, dobar ti dan''. Kad sam se okrenula preko svog ramena i pogledala u svoju prošlost, jedno najteže iskustvo donijelo mi je takve spektakularne nove stvari kojih se zaista nisam ni u snu usudila sebi zamisliti i sanjati za sebe", rekla je Danijela.

Na Instagramu je podsjetila i kako će svoj 50. rođendan slaviti cijelu godinu te otkrila da joj pokloni i dalje pristižu od dragih joj prijatelja koji su uz nju.

"Kada me pitaju koliko imam godina, odgovaram 'Ne znam'. Još uvijek brojim zvijezde. 15.7. donijela sam odluku da ću cijelu godinu slaviti svoj rođendan, a moji prijatelji shvatili su moju odluku ozbiljno", napisala je Danijela uz posljednju objavu. 

Vijest da Hana i Grašo čekaju prinovu odjeknula je u domaćim medijima, a za DNEVNIK.hr potvrdila ju je njegova voditeljica komunikacija.

 

"Informacije o trudnoći gospođice Huljić su točne. Obitelj i prijatelji iznimno su sretni. Kao što znate, Hana i Petar su uvijek, a i dalje će se truditi koliko je moguće sačuvati svoju intimu podalje od očiju javnosti. Za vjenčanje planova još nemaju", izjavila je za DNEVNIK.hr voditeljica komunikacija Petra Graše, Martina Podgorski.

Za njihovu vezu doznalo se u listopadu prošle godine, kada su ih fotografi ulovili u šetnji Zagrebom, a navodno su par još od ljeta. Petar je prije Hane bio više od 24 godine u vezi s Danijelom, a da je njihovoj ljubavi došao kraj, doznalo se u svibnju.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić +0 Petar Grašo i Hana Huljić Celebrity Nakon vijesti o trudnoći Hana Huljić na Instagramu objavila još jednu lijepu vijest, svi jedva čekaju!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene