Konačno!

Nakon vijesti o trudnoći Hana Huljić na Instagramu objavila još jednu lijepu vijest, svi jedva čekaju!

Hana Huljić Hana Huljić DNEVNIK.hr 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić +0 Petar Grašo i Hana Huljić Galerija

Hana Huljić je na Instagramu najavila izlazak nove pjesme i videospota

Vijest da Hana Huljić i Petar Grašo čekaju prinovu i da će postati roditelji odjeknula je u domaćim medijima, a ona se nakon duže vremena i sama oglasila na profilu na Instagramu, gdje je objavila dodatni razlog za sreću.

Pogledaj i ovo Hana Huljić kakav splet okolnosti! Sjećate se kad se Hana Huljić pojavila u spotu Danijele Martinović? Evo za koju pjesmu je to bilo!

Naime, 31-godišnja Hana najavila je da uskoro izlazi i njezina nova pjesma.

"Čekanje nove pjesme. Uskoro video", napisala je Hana uz fotografiju koju je objavila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hana Who (@hana.huljic)

"Baš si slatka", "Predivna, top, top, ljepotica", "Zgodnica", "Čestitam", "Lijepa i šesna", "Čekamo", "Sretno", poručili su joj njezini obožavatelji.

Vijest da Hana i Petar čekaju dijete za DNEVNIK.hr je potvrdila njegova voditeljica komunikacija.

"Informacije o trudnoći gospođice Huljić su točne. Obitelj i prijatelji iznimno su sretni. Kao što znate, Hana i Petar su uvijek, a i dalje će se truditi koliko je moguće sačuvati svoju intimu podalje od očiju javnosti. Za vjenčanje planova još nemaju", izjavila je za DNEVNIK.hr voditeljica komunikacija Petra Graše, Martina Podgorski.

Hana i Petar u vezi su nekoliko mjeseci, a o tome su sve donedavno oboje mudro šutjeli. No Grašo je početkom prosinca ipak odlučio prekinuti šutnju te je pred kamerama IN Magazina prvi put kratko prokomentirao svoju vezu s Hanom.

"Vrlo smo sretni i zadovoljni i tako treba biti. Hana je jako dobro i sretni smo", rekao je tada.

Za njihovu vezu doznalo se u listopadu, kada su ih fotografi ulovili tijekom šetnje Zagrebom, a navodno su par još od ljeta. Petar je prije Hane više od 24 godine bio u vezi s Danijelom Martinović, a da je njihovoj ljubavi došao kraj, doznalo se u svibnju.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Tonči Huljić Petar Grašo +0 Hana Huljić - 3 Celebrity Hana Huljić i Petar Grašo nakon nekoliko mjeseci veze čekaju bebu, komentirali su i glasine o vjenčanju!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić - 2 Hana Huljić - 1 Jurica i Marija Pirić i Hana Huljić +0 Hana Huljić - 2 Celebrity Hana potvrdila da će ona i Grašo uskoro postati roditelji, zna se i koliko je trudna: "Sretni smo i uzbuđeni"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene