Sretne vijesti!

Hana Huljić i Petar Grašo nakon nekoliko mjeseci veze čekaju bebu, komentirali su i glasine o vjenčanju!

Petar Grašo i Tonči Huljić Petar Grašo i Tonči Huljić In Magazin 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Tonči Huljić Petar Grašo +0 Hana Huljić - 3 Galerija

Hana Huljić i Petar Grašo čekaju prvo dijete, što je za DNEVNIK.hr potvrdila njegova voditeljica komunikacija Martina Podgorski.

Hana Huljić i Petar Grašo čekaju prvo zajedničko dijete, koje bi na svijet trebalo stići već početkom ljeta ove godine.

Pogledaj i ovo Hana Huljić kakvo iznenađenje! Hana Huljić objavila prvu obiteljsku fotografiju s Grašom i malenom Albom pa sve rastopila: "Vrijeme leti, ona već šeta!"

"Informacije o trudnoći gospođice Huljić su točne. Obitelj i prijatelji iznimno su sretni. Kao što znate Hana i Petar su uvijek, a i dalje će se truditi koliko je moguće sačuvati svoju intimu podalje od očiju javnosti. Za vjenčanje planova još nemaju", izjavila je za DNEVNIK.hr voditeljica komunikacija Petra Graše, Martina Podgorski. 

Hana i Petar u vezi su nekoliko mjeseci, a o tome su sve donedavno oboje mudro šutjeli. No Grašo je početkom prosinca ipak odlučio prekinuti šutnju te je pred kamerama IN Magazina prvi put kratko prokomentirao svoju vezu s Hanom.

"Vrlo smo sretni i zadovoljni i tako treba biti. Hana je jako dobro i sretni smo", rekao je tada.

Za njihovu vezu doznalo se u listopadu kada su ih fotografi ulovili tijekom šetnje Zagrebom, a navodno su par još od ljeta. Petar je prije Hane bio više od 24 godine u vezi s Danijelom Martinović, a da je njihovoj ljubavi došao kraj doznalo se u svibnju.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Jenna Jameson (Foto: Profimedia) Jenna Jameson (Foto: Profimedia) Jenna Jameson (Foto: Instagram) Jenna Jameson (Foto: Instagram) +7 Jenna Jameson (Foto: AFP) Nekad i sad Pornofilmove je počela snimati iz osvete bivšem dečku, a razne ovisnosti dovele su je do neprepoznatljivosti

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum i Tom Kaullitz (Foto: Instagram) Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) +0 Heidi Klum (Foto: Instagram) Celebrity U haljini s opasnim prorezima bilo je očito da nema donje rublje, a dok se zavodljivo izvijala, zamalo je pokazala i više od planiranog!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene