Uskoro slavi 49. rođendan

U haljini s opasnim prorezima bilo je očito da nema donje rublje, a dok se zavodljivo izvijala, zamalo je pokazala i više od planiranog!

Heidi Klum i Tom Kaullitz (Foto: Instagram) Heidi Klum i Tom Kaullitz (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum i Tom Kaullitz (Foto: Instagram) Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) +0 Heidi Klum (Foto: Instagram) Galerija

Heidi Klum se na Instagramu pohvalila novom haljinom sa seksi prorezima koji nisu mogli sakriti donje rublje, pa ga nije ni obukla.

Slavna manekenka Heidi Klum (48) nije se puno promijenila otkako je 90-ih žarila i palila modnim pistama te se i danas može pohvaliti tijelom supermodela.

Pogledaj i ovo Heidi Klum - 4 Žena izgleda wow! Ima 50 godina, ali zbog ove snimke u toplesu svi misle da je vršnjakinja mlađahnog supruga!

Zato je na Instagramu prati gotovo devet milijuna ljudi, s kojima svakodnevno dijeli trenutke iz privatnog života, a često ih uveseljava i svojim razgolićenim fotkama.

Sada se pohvalila svojom novom haljinom sa seksi prorezima, ispod koje nikako nije mogla sakriti donje rublje, pa ga nije ni obukla.

"Ovo mi je nova najdraža haljina", napisala je u opisu videa u kojem je zavodljivo zanjihala kukovima i hrabro se zavrtjela iako je svakim pokretom riskirala pokazati puno više od planiranog.

Heidi je uklonila opciju komentiranja, no stotine tisuća lajkova koje je video skupio govore dovoljno.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Heidi Klum (@heidiklum)

Manekenka je nedavno na Instagramu objavila i jednu fotku na kojoj pozira u krevetu bez gaćica i jede kolač iz tanjura koji je položila u krilo te tako prekrila ključne dijelove.

Heidine provokativne fotke obično snima njezin 16 godina mlađi suprug Tom Kaulitz, član popularne grupe Tokio Hotel, s kojim je u braku od 2019.

Prije Toma Heidi nije baš imala sreće u ljubavi, a iako su rijetki vjerovali u njih, par svakoga dana dokazuje da se voli više no ikada.

Manekenka iza sebe ima dva propala braka i niz neuspjelih veza. Tako je sa stilistom Ricom Pipinom u braku bila od 1997. do 2002. godine. Zatim je 2003. započela vezu s Flaviom Briatoreom, a iste su godine objavili da čekaju dijete. No par je ubrzo prekinuo, a djevojčicu Leni Heidi je rodila već kada je upoznala glazbenika Seala.

Seal i Heidi zaručili su se 2004. godine, a vjenčali godinu kasnije u Meksiku. Glazbenik je priznao Leni kao svoju kćer, a manekenka i dandanas inzistira na tome da je on otac njezina prvog djeteta, što najbolje govori o tome kako se Flavio nije nimalo iskazao u toj ulozi. Zajedno su dobili još troje djece, a razveli su se 2014. godine.

Nakon razvoda manekenka je rame za plakanje pronašla u svojem tjelohranitelju Martinu Kristenu, s kojim je bila u vezi dvije godine, a zatim je ljubila trgovca umjetninama Vita Schnabela, s kojim je prekinula 2017.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Faye Dunaway (Foto: Getty) Faye Dunaway (Foto: Getty) Faye Dunaway (Foto: Getty) Faye Dunaway (Foto: Getty) +0 Faye Dunaway (Foto: Getty) Nekad i sad Svi je pamte kao pravu prirodnu ljepoticu, pa mnogi žale kad vide ove prizore, koji su posljedica odlazaka pod nož

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene