VOLI BITI U SJENI

Rijedak izlazak samozatajne supruge Zdravka Čolića nije prošao neopaženo, a zbog njega je doživjela i jedan strašan incident

Zdravko Čolić Zdravko Čolić Instagram 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko Čolić Zdravko Čolić In Magazin: Zdravko Čolić - 1 Zdravko Čolić Zdravko Čolić Zdravko Čolić Zdravko Čolić - 2 Zdravko Čolić - 1 Zdravko Čolić Zdravko Čolić +3 Zdravko Čolić nastupa pred publikom(Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Supruga Zdravka Čolića, Aleksandra Čolić, pojavila se na njegovu koncertu u Budvi s njihovim kćerima Unom i Larom.

Pjevač Zdravko Čolić od početka karijere slovi kao miljenik žena, no njegovo srce već 20 godina pripada samo jednoj, njegovoj supruzi Aleksandri, koju nemamo često priliku vidjeti u javnosti.

Pogledaj i ovo Zdravko Čolić Njegova najveća podrška Pogledajte kako izgleda žena Zdravka Čolića, upoznali su se u Hrvatskoj, a u javnosti je viđamo u rijetkim prilikama

No Čolina supruga sada je sve iznenadila dolaskom na njegov koncert u jednom klubu u Budvi, a pridružile su joj se i njihove kćeri Una i Lara.

Aleksandra je koncert pratila iza pozornice, u opuštenom izdanju sa širokom bluzom i trapericama, a njezine nove fotografije objavio je Blic.rs.

Zaljubljeni Zdravko supruzi je posvetio i pjesmu "Ostani", a publika je ovaj romantični trenutak popratila glasnim ovacijama.

Čola je jednom prilikom objasnio zašto se Aleksandra rijetko pojavljuje u javnosti te se prisjetio i jednog incidenta koji je doživjela zbog njega.

"Jednom je moju suprugu nožem napala neka obožavateljica i posjekla je po licu. Sandra se izmakla, ali ju je ova malo zakačila, srećom bez većih posljedica. To je bilo davno, ali se i dan-danas sjećam toga. Moja žena drugih većih neugodnosti nije imala, jer se ne eksponira, nije taj tip, a i ja smatram da žena i djeca trebaju biti daleko od očiju javnosti", ispričao je pjevač za Express.ba.

Nedavno je za IN Magazin priznao i što mu supruga jedino zamjera u odgoju njihovih kćeri.

"Mene žena uvijek kritizira da nisam dovoljno prisutan, što ja stvarno prihvaćam kao kritiku, ali opet, naravno, brinem, kao što svi očevi brinu, međutim svatko ima neki svoj posao, pa drugačije možeš ispratiti neke stvari kad djeca odrastaju, nekad se iznenadiš kako se to sve preko noći dešava, tako da je za sada to što je, ja prihvaćam svaku kritiku, ali brinem, to je najvažnije", rekao je Zdravko Čolić.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić +22 Lidija Bačić Celebrity Lidiji Bačić zbog ove fotke pišu da je sve o čemu muškarci sanjaju, a javljaju joj se obožavatelji iz cijelog svijeta!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Anamarija Asanović Anamarija Asanović Anamarija Asanović Anamarija Asanović +17 Anamarija Asanović Celebrity Kći bivšeg Vatrenog mami uzdahe na plaži u Turskoj, već danima objavljuje golišave fotke s plaže!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene