bolno iskren intervju

Povrijeđena Shakira javno prozvala Piqueovu novu djevojku: "Za takve žene rezervirano je posebno mjesto u paklu"

Shakira Shakira Profimedia 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Shakira Shakira Shakira Shakira Shakira Shakira - 4 Shakira Shakira Gerard Pique i Shakira Shakira - 1 +13 Shakira Galerija

Shakira je otvorila dušu o prekidu veze s Gerardom Piqueom, a otkrila je i što misli o njegovoj novoj djevojci, s kojom ju je varao.

Kolumbijska pjevačica Shakira dala je veliki intervju za meksičku televiziju Canal Estrellas, u kojem je otvoreno progovorila o propaloj vezi s nogometašem Gerardom Piqueom i svojim osjećajima nakon prekida.

Pogledaj i ovo Shakira Jeste li primijetili? Procurili detalji poznanstva između Shakire i nove Piqueove djevojke, a jedan se detalj na mladoj studentici počeo baš isticati

U razgovoru s novinarom Enriqueom Acevedom osvrnula se i na Piquevou novu djevojku, 23-godišnju Claru Chiju Marti, s kojom ju je nogometaš varao dok su još bili u vezi.

"Za žene koje ne podržavaju druge žene rezervirano je posebno mjesto u paklu", oštro je izjavila Shakira.

Naglasila je i kako je nakon prekida postala samouvjerenija, a priznala je i da je prije bila ovisna o muškarcima.

"Pala sam na priču da ženi treba muškarac kako bi bila potpuna. Također sam sanjala o obitelji u kojoj djeca žive pod istim krovom s mamom i tatom. Svi snovi ne mogu se ostvariti, no mene je zato život nagradio s dvoje prekrasne djece koja me svakodnevno ispunjavaju ljubavlju", istaknula je.

"Uvijek sam bila emotivno dosta ovisna o muškarcima, bila sam zaljubljena u ljubav. No mislim da sam uspjela vidjeti tu priču iz druge perspektive i danas sam dovoljna sama sebi", dodala je Shakira.

Kazala je i kako ju je ovo iskustvo naučilo da žene iz svake bitke izlaze jače.

"Bolan gubitak, njegovo prihvaćanje, toleriranje frustracija i razumijevanje da život ne donosi uvijek što želimo - sve to čini nas snažnijima", smatra pjevačica, koja kaže i da se tek sada osjeća potpunom.

"Ovisim samo o sebi i imam dvoje djece koja ovise o meni, što znači da moram biti jača od lavice", poručila je Shakira u intervjuu koji još nije objavljen u potpunosti, pa se s nestrpljenjem iščekuje vidjeti kakve je još sočne detalje iznijela o bivšem.

Prije ovog intervjua Shakira je Piqueu i njegovoj novoj djevojci posvetila i dvije pjesme, koje su postale veliki hitovi, pa se može zaključiti da je dobar dio javnosti zauzeo njezinu stranu nakon prekida.

Podsjetimo, Shakira i Pique bili su u vezi 12 godina i zajedno imaju sinove Milana i Sashu, a par nikada nije stao pred oltar.

Brzo nakon njihova prekida u lipnju prošle godine doznalo se da nogometaš ljubi mlađahnu studenticu odnosa s javnošću Claru Chiju, koja radi za nogometaševu sportsku i medijsku investicijsku grupu Kosmos.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko Čolić Zdravko Čolić Zdravko Čolić - 3 Zdravko Čolić +13 Zdravko Čolić - 3 Celebrity Pogledajte kako izgleda samozatajna supruga Zdravka Čolića, snimljena je u javnosti nakon dugo vremena

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Lovrinčević Buljan sa suprugom Renata Lovrinčević Buljan sa suprugom Borna Buljan Renata Lovrinčević Buljan +22 Renata Lovrinčević Buljan - 1 Celebrity Mladog hajdukovca s tribina je bodrila ponosna mama i bivša Miss Hrvatske, s njom je bio i suprug, kojeg rijetko viđamo

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene