Opa!

Pique se prvi put oglasio o vezi s novom djevojkom i otkrio zanimljive detalje, a spomenuo je i Shakiru!

Gerard Pique i Clara Chia Marti - 8 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 8 Profimedia 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Gerard Pique i Clara Chia Marti - 8 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 10 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 9 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 7 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 5 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 6 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 4 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 1 Gerard Pique i Clara Chia Marti Gerard Pique i Clara Chia Marti +15 Clara Chia Marti i Gerard Pique Galerija

Gerard Pique komentirao je prvi put javno vezu s Clarom Chijom Marti.

Gerard Pique prvi je put javno progovorio o svojoj romansi s djevojkom Clarom Chijom te je priznao da je ona ta koja je u njihovoj vezi glavna.

Pogledaj i ovo Shakira Jeste li primijetili? Procurili detalji poznanstva između Shakire i nove Piqueove djevojke, a jedan se detalj na mladoj studentici počeo baš isticati

36-godišnji Gerard u razgovoru sa španjolskim streamerom Ibaijem Llanosom priznao je da Clara bira njegovu odjeću kada idu zajedno u kupovinu i usporedio je sebe s lutkom.

"Istina je da idem s djevojkom u trgovine i ona mi kupuje. Ja sam marioneta", izjavio je Gerard nakon što su on i Clara prije nekoliko dana snimljeni zajedno u kupnji.

Gerard je u intervjuu spomenuo i svoju bivšu partnericu Shakiru, koju je ostavio zbog Clare, i priznao da je ona najveća zvijezda izvan svijeta nogometa koju je upoznao.

"Rekao bih da je to Shakira, vjerojatno, koja je bila moja partnerica. Mislim tu i na pratitelje s Instagrama i da, rekao bih Shakira iz tog razloga. I to ako pitanje nije povezano s nogometom, jer mislim da je Cristiano Ronaldo trenutačno osoba s najviše pratitelja na Instagramu na svijetu", pojasnio je. 

Gerarda i Claru nedavno je na ulicama Barcelone presreo novinar Europa Pressa, a golupčići su nasmijani od uha do uha odgovarali na njegova pitanja.

Osvrnuli su se i na navodne priče da je Clara imala napadaj panike zbog cjelokupne situacije, a evo što je na to rekao Pique.

"Napadaj tjeskobe? Napadaj tjeskobe? Imati napadaj tjeskobe je komplicirano. Molim vas, stvarno", nasmijao se Gerard Pique na pitanje novinara.

I dok je Pique bez previše obaziranja hodao kamo je krenuo, Clara je sramežljivo hodala iza njega držeći ga za ruku te se skrivala iza sunčanih naočala. Međutim, dok se skrivala i bježala od kamere, doživjela je malu nezgodu pa se zabila u jumbo plakat, a Pique nije mogao suzdržati smijeh te je novu djevojku zagrlio i smijao se njezinoj nespretnosti.

Par ne skriva svoju sreću i koliko su zaljubljeni, a čini se da im je konačno pojavljivanje u javnosti veliko olakšanje nakon mjeseci skrivanja i šuškanja otkako se pročulo da nogometaš prekida sa Shakirom zbog nevjere u vezi.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Cansu Dere - 10 Cansu Dere - 8 Cansu Dere - 4 Cansu Dere - 2 +9 Cansu Dere - 3 Celebrity Riješen misterij nestale turske glumice, pojavio se video koji je objasnio gdje je i zašto se nije javila

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Lewinsky Monica Lewinsky Monica Lewinsky Bill Clinton, Monica Lewinsky +5 Monica Lewinsky (Foto: Getty) Nekad i sad Svi je pamte kao ljubavnicu američkog predsjednika, a 25 godina nakon velikog skandala teško ju je prepoznati, izgleda bolje nego tada!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene