Živi svoje snove

Ljepotica koju već godinama gledamo u hit-showovima prisjetila se anegdote s jednog snimanja: "Oči su mi se zacaklile kad sam vidjela što se događa"

Helena Janjušević Helena Janjušević Instagram 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Helena Janjušević Helena Janjušević Sandi Pego i Helena Janjušević - 4 Sandi Pego i Helena Janjušević - 1 Sandi Pego i Helena Janjušević - 2 Sandi Pego, Helena Janjušević Sandi Pego i Helena Janjušević Helena Janjušević i Sandi Pego - 1 Sandi Pego, Helena Janjušević Sandi Pego, Helena Janjušević +12 Sandi Pego, Helena Janjušević Galerija

Helena Janjušević vraća se ulozi mentorice u "Plesu sa zvijezdama" nakon što je u prošloj sezoni završila na drugom mjestu, a s nama je podijelila svoje uzbuđenje uoči početka showa.

Show "Ples sa zvijezdama" vraća se na Novu TV, a i u ovoj sezoni u ulozi mentorice gledat ćemo i svima već dobro poznatu plesačicu Helenu Janjušević.

Pogledaj i ovo Marco Cuccurin i Paula Tonković Komentarima nema kraja Pljušte reakcije na pobjednike showa "Ples sa zvijezdama", evo što je posebno razveselilo gledatelje: "Konačno!"

Uoči povratka na male ekrane Helena je s nama podijelila svoje uzbuđenje, ali i jednu anegdotu iz koje je shvatila da živi svoje snove.

"Jaoooo, čim mi netko spomene Ples sa zvijezdama, ludilo me uhvati! Evo mini anegdota: u trupi mentora je plesni trener koji je bio aktivan u sličnom plesnom formatu prije puno godina, dok sam išla u srednju školu i samo sanjala o ovome, i u kratkoj pauzi između snimanja scena govorim mu kako smo moja mama i ja pratile i navijale za njega i tadašnju partnericu. Završimo razgovor, nastavlja se snimanje, a mene je uhvatio moment u kojem su mi se oči zacaklile od sreće i shvaćanja što se događa, shvaćanje da sad sam i ja tu. Ples sa zvijezdama je najjači plesni show format u Hrvatskoj, biti dio tako velikog projekta iznimno je zadovoljstvo i posebna prilika. Sretna sam sto me Nova TV ponovno pozvala da budem dio priče i jedva čekam novu avanturu", kaže Helena.

Od prošle sezone showa u njezinu životu se, kaže, nije promijenilo apsolutno ništa, ali u najboljem smislu tih riječi.

"Sve je dobro, familija je na okupu, prijatelji prisutni i sretni, a uz sve to oporavila sam se od ozljede i spremna sam za akciju. Let’s goooo!" zadovoljno poručuje.

Helena će se treći put naći u ulozi mentorice u "Plesu sa zvijezdama". S Damirom Kedžom je 2019. iz showa ispala peta, u prošloj sezoni sa Sandijem Pegom zauzela je visoko drugo mjesto, a evo što joj je sada u cilju.

"Cilj mi je uvijek pratiti tempo svojeg partnera i izvući najbolje od njega, ali voljela bih da smo čim dulje u showu kako bismo pokazali sve što smo pripremali", kaže.

Otkrila nam je i u kakvom je odnosu ostala sa svojim zvijezdama iz prethodnih sezona.

"U kontaktu sam s oboje, za Kedžu navijam i želim mu da nas predstavlja na Eurosongu ove godine, a Sandi standardno razvaljuje biznis i super je tata-mata. Slabije se vidimo uživo, međusobno si lažemo da se lovimo sljedeći tjedan na kavi, ali se volimo", govori kroz smijeh.
 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sandi Pego (@sandi.pego)

O svojoj novoj zvijezdi još ne smije puno otkrivati, no kaže da je zadovoljna.

"Jesam, bit će publici zanimljiva kombinacija, iz totalno drugačijih svjetova smo, ali zato nas plesni podij i treninzi spajaju, baš voli trenirati i dobro se snalazi!" otkriva.

A što gledatelji mogu očekivati u novoj sezoni PSZ-a?

"Sve, apsolutno sve! Definitivno ću zadržati svoj način i pristup postavljanju plesnih brojeva i partner je pristao na bilo koji izazov. Jako volim miješati latin/standard plesove sa show time komercijalnim momentima. Kostimi, make-up, produkcija i koncepti će biti next level, kao i svake godine", poručuje.

Osim što pleše u hit-showovima, Helena surađuje i s brojnim domaćim i regionalnim zvijezdama, a evo koje su joj suradnje obilježile proteklu godinu.

"Veliko mi je zadovoljstvo bilo kreirati za gospodina Merlina koreografiju za spot 'Krive karte' i koncert u Porto Montenegru, s nevjerojatnom Milicom Pavlović stvarati vizualni album 'Posesivna bivša', s kojom trenutačno radim na koncertu koji će se odviti 11. 2., a usto sam imala i prvu suradnju s Majom Šuput, koja je razvalila na koncertu u Areni. Godina prepuna lijepih događaja, ali i ova izgleda itekako obećavajuće, baš sam ispunjena i zahvalna na svemu što mi se na poslovnom planu događa", priča.

Ljudi je već prepoznaju i na ulici, a priznaje kako na to nije baš uvijek spremna.

"Ponekad mi bude neugodno, a ponekad budem opuštena, pa čak bacim pokoju smiješnu foricu, ali kada se dogode takvi trenutci, zaista budu lijepi komentari koji mi izmame osmijeh na lice", ističe.

Vrlo je popularna i na Instagramu i priznaje da joj komplimenti gode, no što je s negativnim komentarima?

"Nikada negativnih iskustava, sve je ružičasto obojano i lete jednorozi... I u tom svijetu sam Beyonce. Ma bude, ali tko ima vremena za to kad pičiš po svom? Što ne?" kaže Helena.

Iako je poznato da je zauzeta, ne želi odavati detalje o svojem ljubavnom životu.

"Volim da je taj dio isključivo moj i privatan. Trenutačno mi odgovara tako s obzirom na to da je plesni segment pristupačan i vidljiv svima", objašnjava, a na pitanja o vjenčanju kratko poručuje: "Dogodit će se nekada, valjda."

Na kraju nam se sama pohvalila svojom omiljenom ulogom.

"Ja sam super teta koja kupuje sve svojim nećacima, sve bih dala za njih i jako mi nedostaju jer žive u Italiji. Moja Melanie i Brian, koji se rodio prošle godine u nedjelju kada smo snimali live za PSZ. Mi mancate molto", poručila je.

Helena, koje je rodom iz Pule, plesom se bavi od svoje treće godine života i magistrica je kineziologije. Prva plesna tehnika kojom se počela baviti je jazz, zatim je nadograđivala znanje sa suvremenim, hip-hopom, MTV-jem i latino plesovima.

Kao plesačica sudjelovala je u svim sezonama showa "Tvoje lice zvuči poznato" i "Supertalent" kao dio plesnog ansambla i kao plesni trener te je surađivala s poznatim pjevačima kao što su Severina (The Magic Tour), Indira, Franka, Danijela Martinović, Antonija Šola, Mario Roth, Petar Grašo, Lana Jurčević (koreograf na CMC-ju), Dino Merlin (koreograf za spot za pjesmu "Mi" i dva koncerta), Albina (svi nastupi i spot za pjesmu "La La Love"), Milica Pavlović (koreograf i plesač na albumu), Maja Šuput (koreograf za koncert Maje Šuput u Areni)... Helena voli izazove te se kontinuirano educira na raznim seminarima i radionicama.

Radi kao vanjska suradnica/profesorica na Kineziološkom fakultetu, na odjelu za izobrazbu plesnih trenera. Da nije plesačica, vjerojatno bi bila veterinarka ili arhitektica, kaže. Voli more i putovanja, a ono što je najviše pokreće i motivira je kreiranje plesnih koraka, koreografija ili koncepata.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Annie Wersching Annie Wersching i Goran Višnjić Annie Wersching i Goran Višnjić Annie Wersching i Goran Višnjić +5 Annie Wersching - 1 Celebrity U 46. godini preminula je glumica s kojom je radio i Goran Višnjić, a proslavila ju je hit-serija

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko Mamić Zdravko Mamić Zdravko i Marina Mamić Zdravko i Marina Mamić - 1 +10 Zdravko i Marina Mamić - 3 Celebrity Procurila snimka slavlja Zdravka Mamića i prijatelja, mediji iz regije raspisali se da je u Hercegovini odradio svoju momačku!
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene