Raspjevan i veseo!

Procurila snimka slavlja Zdravka Mamića i prijatelja, mediji iz regije raspisali se da je u Hercegovini odradio svoju momačku!

Zdravko Mamić Zdravko Mamić Damir Krajac/Cropix 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko Mamić Zdravko Mamić Zdravko i Marina Mamić Zdravko i Marina Mamić - 1 Zdravko i Marina Mamić - 3 Zdravko i Marina Mamić Zdravko i Marina Mamić Zdravko i Marina Mamić Zdravko i Marina Mamić Marina Mamić +4 Zdravko i Marina Mamić Galerija

Na Facebooku je objavljena snimka slavlja Zdravka Mamića u Hercegovini, a nagađa se da se radilo o momačkoj zabavi.

Nakon šuškanja da je Zdravko Mamić u vezi s 30-ak godina mlađom Jelenom Planinić iz Ljubuškog, na Facebooku je osvanula snimka njegove navodne momačke zabave.

Pogledaj i ovo Zdravko Mamić Nema više skrivanja Mamićeva nova partnerica objavila njihovu fotografiju i pokazala kako provode slobodno vrijeme, svi hvale njezinu ljepotu, ali dotakli su se i njega!

Na snimci raspoloženi Mamić okružen prijateljima u jednom ugostiteljskom objektu u Hercegovini pjeva pjesmu "Dinamo ja volim" i svi skaču kraj šanka koji je pun alkohola.

"Mamić odradio momačku u Hercegovini", stoji u opisu videa koji je na Facebooku objavio portal Otpor.

Nedavno je objavljena i prva zajednička fotografija Zdravka i navodne buduće gospođe Mamić.

Podsjetimo, glasine o njihovoj romansi potaknuo je skupocjeni Range Rover koji je Mamić poklonio Jeleni, a rasplamsao ih je direktor Dinama Ante Čačić svojom izjavom nakon što ga je Mamić prozvao na posljednjoj konferenciji koju je održao u Mostaru.

"Što se tiče moje energije, nisam još u osmom desetljeću, u sedmom sam, kao i on. Međutim, nemam energiju kao on da osnujem novu obitelj", izjavio je Čačić.

Kako otkriva Story, Zdravko i Jelena ne skrivaju se po Hercegovini, a šuška se i da su kupili stan u Mostaru, koji uređuju za zajednički život.

Jelena je zbog Zdravka navodno ostavila supruga, hercegovačkog poduzetnika Dadu Planinića, čije prezime još uvijek nosi.

Zdravko je, koliko je poznato, još u zakonskom braku sa suprugom Marinom, s kojom ima dvije kćeri, Ivu i Luciju, dok iz prvog braka ima sina Marija. Marina navodno još živi u stanu u Međugorju koji je Mamić kupio kada je iz Hrvatske pobjegao u Bosnu i Hercegovinu.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lisa Loring, Obitelj Addams Lisa Loring, Obitelj Addams Lisa Loring Lisa Loring +1 Lisa Loring Celebrity Preminula glumica koja je prva utjelovila lik sablasne djevojčice u kultnoj seriji, tada je imala samo šest godina

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Dijana Mayer i Zlatko Mateša Dijana Mayer i Zlatko Mateša Dijana Mayer i Zlatko Mateša Dijana Mayer i Zlatko Mateša +4 Dijana Mayer i Zlatko Mateša Celebrity Zlatko Mateša nakon tri propala braka i prekida s 34 godine mlađom pronašao je sreću s poznatom epidemiologinjom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene