treća sreća?

Ženi se Zdravko Mamić? Nitko i ne zna da se razveo, a navodno će u bračnu luku uploviti s 30-ak godina mlađom

Zdravko Mamić Zdravko Mamić Duje Klaric/Cropix 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Marina Mamić Zdravko i Marina Mamić Zdravko i Marina Mamić Zdravko i Marina Mamić Zdravko i Marina Mamić Zdravko Mamić Lucija i Iva Mamić - 2 Lucija i Iva Mamić - 3 Lucija i Iva Mamić s majkom Marinom i ocem Zdravkom +0 Lucija i Iva Mamić Galerija

Zdravko Mamić navodno se planira oženiti 30-ak godina mlađom Jelenom, a nije poznato je li i kada je okončao brak sa suprugom Marinom.

Već se neko vrijeme šuška da je Zdravko Mamić u Hercegovini pronašao novu ljubav i da bi se uskoro trebao vjenčati, a te je glasine rasplamsao direktor Dinama Ante Čačić.

Pogledaj i ovo Zdravko Mamić Nema više skrivanja Mamićeva nova partnerica objavila njihovu fotografiju i pokazala kako provode slobodno vrijeme, svi hvale njezinu ljepotu, ali dotakli su se i njega!

Nakon što ga je Mamić prozvao na posljednjoj konferenciji koju je održao u Mostaru, Čačić mu nije ostao dužan te je u svojoj izjavi natuknuo da se Zdravko ponovno sprema stati pred oltar.

"Što se tiče moje energije, nisam još u osmom desetljeću, u sedmom sam kao i on. Međutim, nemam energiju kao on da osnujem novu obitelj", izjavio je Čačić i time potaknuo šuškanja o budućoj gospođi Mamić.

Kako otkriva Story, njegova je nova odabranica 30-ak godina mlađa Jelena P. iz Ljubuškog, s kojom se Zdravko i ne skriva po Hercegovini, a navodno su kupili i stan u Mostaru koji uređuju za zajednički život. Jelena iza sebe ima brak koji je završio baš zbog Mamića, a sve je počelo još prije tri godine dok je Jelena navodno bila Mamićeva tajnica.

Glasine o njihovoj romansi potaknuo je skupocjeni Range Rover koji je Mamić poklonio Jeleni.

Zdravko je, koliko je poznato, još u zakonskom braku sa suprugom Marinom, s kojom ima dvije kćeri, Ivu i Luciju, dok iz prvog braka ima sina Marija. Marina navodno još živi u stanu u Međugorju koji je Mamić kupio kada je iz Hrvatske pobjegao u Bosnu i Hercegovinu.

Story piše i da su se Marina i Jelena ranije mogle vidjeti zajedno na kavama u BiH.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Boris Đurđević, Indira Levak, Tomislav Jelić, 2006. godina Indira Levak, 2006. godina Indira Levak - 3 Indira Levak i Severina +25 Indira Levak Nekad i sad Neprepoznatljiva Indira u provodu s frajerima od kojih se godinama nije odvajala, a od tada je samo jedna stvar ostala ista!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ojdanić - 1 Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić - 1 +26 Ecija Ojdanić Celebrity Naša glumica u 49. godini očarala u haljini s dekolteom do pupka, i sama je jedva dočekala da se ovako sredi!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene