Neka druga vremena

Neprepoznatljiva Indira u provodu s frajerima od kojih se godinama nije odvajala, a od tada je samo jedna stvar ostala ista!

Boris Đurđević, Indira Levak, Tomislav Jelić, 2006. godina Boris Đurđević, Indira Levak, Tomislav Jelić, 2006. godina Željko Lukunić/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Boris Đurđević, Indira Levak, Tomislav Jelić, 2006. godina Indira Levak, 2006. godina Indira Levak - 3 Indira Levak i Severina Indira Levak Indira Levak Indira Levak Indira Levak - 1 Indira Levak - 2 Indira Levak i Narcis Mujkić +19 Indira Levak - 3 Galerija

Pojavile su se fotografije Indire Levak iz 2006. godine kada je još pjevala u grupi Colonia i imala dugačku crnu kosu.

Pjevačica Indira Levak (49) proslavila se u grupi Colonia, u kojoj je počela pjevati 1995. godine, a od 2017. uspješno pliva u solo vodama.

Pogledaj i ovo Grupa Colonia i Giuliano slušao je intuiciju Boris Đurđević o novom početku grupe Colonia: "Tu kartu sam odigrao dva puta u životu"

Sada su se pojavile njezine fotografije iz 2006. godine, s dodjele nagrada Večernjakov ekran na kojoj je bila s kolegama iz grupe Borisom Đurđevićem i Tomislavom Jelićem.

Indira je tada izgledala znatno drugačije nego danas i imala je dugačku crnu kosu, no ono što se do nikada nije promijenilo je njezina zarazna energija i pozitiva kojom zrači u svakoj prilici.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Indira Levak Official (@indiralevak)

U to je vrijeme bila u braku s Narcisom Mujkićem, za kojeg se udala 2001. godine, a razveli su se 2010. Oboje su od tada pronašli sreću s novim ljudima, on s bivšom plesačicom Colonije Sarom Dobranić, s kojom ima i kćer Reu Željku, a ona s bivšim prvakom u bodybuildingu Miroslavom Levakom, za kojeg se udala 2014. godine. Osim što joj je suprug, Miroslav je i Indirin menadžer te osobni trener.

Indira je prije dvije godine raspametila obožavatelje stare Colonije kada je otkrila da se pomirila s bivšim kolegom Borisom Đurđevićem, s kojim nije bila u dobrim odnosima otkako je napustila grupu, nakon čega su zajedno snimili i singl "Atlantda".

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Nove epizode serije Lud, zbunjen, normalan - 1 Nove epizode serije Lud, zbunjen, normalan - 2 Nove epizode serije Lud, zbunjen, normalan - 3 Nove epizode serije Lud, zbunjen, normalan - 4 +9 San Remo Zanimljivosti Kako danas izgleda stan iz serije "Lud, zbunjen, normalan"? "Možda ću vas sada razočarati, ali…"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 3 Severina - 4 Severina - 1 Severina i majka Ana +26 Severina Celebrity Sevka pozirala i istaknula svoje vitke noge, no jedan je pratitelj primijetio nešto drugo: ''Malo su isfušarili...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene