na zasluženom odmoru

Indira objavila vruću fotku s mužem, izgledaju još zaljubljenije nego prije, a on se pohvalo i isklesanim tijelom!

Indira Levak Indira Levak Instagram 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Indira i Miroslav Levak Indira i Miroslav Levak Indira Levak Indira Levak - 2 Indira Levak Indira Levak - 3 Indira Levak - 2 Indira Levak Indira Levak Indira Levak - 1 +7 Indira Levak - 4 Galerija

Indira Levak na Instagramu se pohvalila kako uživa sa suprugom Miroslavom na odmoru u Austriji.

Pjevačica Indira Levak trenutačno je na zasluženom odmoru sa suprugom Miroslavom.

Pogledaj i ovo Indira Levak - 4 Preslatko! Indira suprugu čestitala godišnjicu braka pa otkrila da imaju i novog člana obitelji: ''Postala sam mama!''

Par je otputovao u Austriju, a Indira se na svojem profilu na Instagramu pohvalila kako uživaju.

Pjevačica je objavila jednu zajedničku fotografiju sa skijališta i jednu vruću s bazena, na kojoj je Miroslav pokazao svoje isklesano tijelo.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Indira Levak Official (@indiralevak)

"Lijepi ste", "Divni", "Uživajte", neki su od brojnih komentara koje su dobili, a pratitelji su primijetili i da supružnici s vremenom izgledaju samo sve zaljubljenije i zaljubljenije.

Indira i Miroslav upoznali su se u teretani. Svoju su ljubav okrunili brakom 2014. godine u maloj i intimnoj proslavi uz obitelj i prijatelje, a otad su postali nerazdvojni. Miroslav je postao Indirin menadžer, a par kao hobi skupa dizajnira i izrađuje moderni namještaj.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Škaričić Goran Navojec Marija Škaričić Goran Navojec i Marija Škaričić (Ivo Cagalj/PIXSELL) +8 Marija Škaričić Celebrity Neprepoznatljivi Goran Navojec ne prestaje iznenađivati transformacijom, a potvrdio je i da ljubav s kolegicom još cvjeta!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Igor Mešin - 4 Igor Mešin - 3 Igor Mešin - 2 Igor Mešin - 1 +26 Igor Mešin - 5 inMagazin Igor Mešin se prisjetio prvog voditeljskog angažmana davne 2008. godine, od tada je omiljeno TV lice!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene