Prije petnaestak godina

Isplivale su stare fotografije Indire Levak dok je još bila članica Colonije, odmah je primjetna jedna velika promjena!

Indira Levak - 4 Indira Levak - 4 Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak i Colonia - 5 Indira Levak i Colonia - 4 Indira Levak i Colonia - 3 Indira Levak i Colonia - 2 Indira Levak i Colonia - 1 Indira Levak - 6 Indira Levak - 5 Indira Levak - 3 Indira Levak - 2 Indira Levak - 1 +22 Indira Levak i Narcis Mujkić Galerija

Isplivale su stare fotografije Indire Levak dok je još bila članica grupe Colonia, a evo koliko se pjevačica otada promijenila.

Indira Levak jedna je od hrvatskih omiljenih pjevačica, a svoju karijeru započela je u popularnoj grupi Colonia 90-ih godina.

Pogledaj i ovo In Magazin: Indira Levak - 2 tko voli motore, a tko vinograd? Skrivene strasti domaćih zvijezda: Sviraju harmoniku, voze bijesne motore i hodaju po žeravici!

Indira je bend osnovala s Borisom Đurđevićem, a zajedno su godinama nastupali i Hrvatsku oduševljavali svojim dance i techno hitovima.

U arhivi smo pronašli i neke Indirine stare fotografije iz 2005. godine s potpisivanja njihova ugovora s jednom diskografskom kućom, a Indira je tada bila malo drugačija.

Iako je tijekom karijere voljela mijenjati frizure, Indira je već godinama vjerna kraćoj kosi, a početkom 2000-ih krenula je sve više šišati svoju kosu. Tada je još voljela i luđi stil odijevanja i šminkanja, ali Levak je oduvijek bila ista u - plesu i veselju.

U našoj galeriji možete pogledati nekoliko njihovih fotografija iz te godine.

Indira je tada bila u braku s Narcisom Mujkićem. Indira i Narcis u braku su bili od 2001. do 2010. godine, a on se nakon razvoda odselio u SAD, točnije u Chicago, i to s bivšom plesačicom grupe Colonia Sarom Dobranić, s kojom je dobio i kćer Reu Željku.

Indira je nakon razvoda pravu ljubav pronašla u zagrljaju bivšeg prvaka u bodybuildingu Miroslava Levaka, za kojeg se udala 2014. godine. Osim što joj je suprug, Miroslav je i Indirin menadžer te osobni trener, a zajedno uživaju u svakom trenutku.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - Bloom Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 +26 Maja Šuput - 5 Celebrity Šuput pokazala kako je izgledalo Bloomovo prvo šišanje: "Prva profi frizura pa sam jako važan!"

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Lidija Bačić - 1 In Magazin: Lidija Bačić - 2 In Magazin: Lidija Bačić - 3 In Magazin: Lidija Bačić - 4 +29 In Magazin: Lidija Bačić - 5 inMagazin Lidija Bačić napokon progovorila o svojem ljubavnom statusu, evo što nam je otkrila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene