jednostavno wow!

Je li ovo jedno od Indirinih najljepših izdanja? Prije 16 godina u društvu bivšeg supruga oduševila je elegancijom

Indira Levak Indira Levak Željko Lukunić/Pixsell 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak i Narcis Mujkić Indira Levak - 3 Indira Levak Indira Levak Indira Levak Indira Levak Indira Levak - 4 Indira Levak - 2 Indira Levak Indira Levak +7 Indira Levak - 1 Galerija

Pojavile su se fotografije Indire Levak iz 2006. godine, kada je bila gošća na vjenčanju kolege iz grupe Colonia, Borisa Đurđevića.

Pjevačica Indira Levak na sceni je prisutna od 1995. godine, a karijeru je započela u grupi Colonia te se 2017. godine upustila u solo vode.

Pogledaj i ovo Indira Levak - 6 Suprug najveća podrška! Indira Levak pohvalila se novim poslovnim pothvatom, pjevačica se pobrinula da ne fali dobre atmosfere!

Dok je još bila pjevačica Colonije, Indira je prisustvovala vjenčanju kolege iz grupe, Borisa Đurđevića, i njegove odabranice Medeje Možanić.

Fotografije s vjenčanja, koje se održalo u rujnu 2006. godine, sada su opet isplivale u javnosti, a Indira je u toj prilici zablistala u jednom od svojih najelegantnijih izdanja.

Pjevačica je nosila crnu haljinu s dubokim izrezom na dekolteu, a u to je vrijeme imala dužu plavu kosu koju je zavezala u rep. Pratnju joj je pravio tadašnji suprug Narcis Mujkić, a zbog velike razlike u visini par nigdje nije mogao proći neopaženo.

Indira i Narcis u braku su bili od 2001. do 2010. godine, a on se nakon razvoda odselio u SAD, točnije u Chicago, i to s bivšom plesačicom grupe Colonia Sarom Dobranić, s kojom je dobio i kćer Reu Željku.

Indira je nakon razvoda pravu ljubav pronašla u zagrljaju bivšeg prvaka u bodybuildingu Miroslava Levaka, za kojeg se udala 2014. godine. Osim što joj je suprug, Miroslav je i Indirin menadžer te osobni trener.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Gianna Apostolski i Duje Bašić Gianna Apostolski i Duje Bašić Gianna Apostolski i Duje Bašić Gianna Apostolski - 3 +12 Gianna Apostolski - 2 Celebrity Pogledajte kako izgleda zaručnik Gianne Apostolski, mlađi je od nje 12 godina, a ne viđamo ih često zajedno

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus - 2 +30 Nives Celzijus - 1 Celebrity Nives podijelila romantičan trenutak, no sve je zasjenio veličanstveni dekolte: "Toga dana i nebo je slavilo ljubav"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene