Samozatajan par

Pogledajte kako izgleda zaručnik Gianne Apostolski, mlađi je od nje 12 godina, a ne viđamo ih često zajedno

Gianna Apostolski Gianna Apostolski Instagram 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Gianna Apostolski i Duje Bašić Gianna Apostolski i Duje Bašić Gianna Apostolski i Duje Bašić Gianna Apostolski - 3 Gianna Apostolski - 2 Gianna Apostolski Gianna Apostolski Gianna Apostolski Gianna Apostolski Gianna Apostolski +6 Gianna Apostolski Galerija

Gianna Apostoslki sa zaručnikom Dujom Bašićem pojavila se na predstavi "Magic show" iluzionista Luke Vidovića u Splitu.

Splićanka Gianna Apostolski proslavila se kao voditeljica kultnih "Golih vijesti" u emisiji Nove TV "Red Carpet", no posljednjih godina živi posve drugačijim životom i daleko od očiju javnosti.

Pogledaj i ovo Gianna Apostolski vraća se u velikom stilu! Gianna Apostolski nakon 15 godina spremna je opet prikovati Hrvatsku uz male ekrane: "Nekako sam uvijek bila ispred vremena!"

Apostolski je nakon karijere na televiziji završila studij odnosa s javnošću i vratila se u rodni Split, u kojem vodi agenciju za iznajmljivanje luksuznih vila, jahti i VIP usluga s 12 godina mlađim zaručnikom Dujom Bašićem.

Sada se nakon dugo vremena pojavila u javnosti sa zaručnikom, a zajedno su uživali na humanitarnoj predstavi "Magic show" iluzionista Luke Vidovića u Časničkom domu u splitskoj Lori.

Gianna je za tu prigodu odabrala ležeran stajling u kojem je istaknula svoj bujni dekolte i sa zaručnikom je pozirala fotografima.

Iako se Apostoski i nakon povlačenja s malih ekrana nastavila pojavljivati na društvenim događanjima, Duju, s kojim je u vezi već nekoliko godina, nemamo često priliku vidjeti, a sada su zagrljeni pokazali da ljubav među njima još cvjeta.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - Bloom Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 2 +27 Maja Šuput - 3 Celebrity Šuput objavila video nestašnog Blooma u akciji, evo gdje ga je zatekla: ''Čula sam tišinu i znala sam!''

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Marko i Iris Livaja Marko Livaja i Iris Rajčić - 4 Marko Livaja i Iris Rajčić - 3 Marko Livaja i Iris Rajčić - 2 +12 Marko Livaja i Iris Rajčić - 1 Celebrity Livaja u izlasku sa suprugom Iris i njihovom kćerkicom pokazao nježnu stranu, preslatka Elizabet nije se odvajala od tate!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene