ne viđamo je često

Prije 14 godina prikovala je uz male ekrane cijelu Hrvatsku, a danas o njoj piše Forbes te i dalje svojom pojavom mami uzdahe

Gianna Apostolski - 1 Gianna Apostolski - 1 Josip Regović/Pixsell 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Gianna Apostolski - 3 Gianna Apostolski - 2 Gianna Apostolski Gianna Apostolski Gianna Apostolski Gianna Apostolski Gianna Apostolski Gianna Apostolski Gianna Apostolski Gianna Apostolski +3 Gianna Apostolski - 1 Galerija

Bivša voditeljica Gianna Apostolski pobrinula se da je svi primijete u rijetkom izlasku u haljini koja ističe dekolte i noge.

Splićanku Giannu Apostolski mnogi još dobro pamte iz kultnih "Golih vijesti" koje je vodila 2008. godine u emisiji Nove TV Red Carpet.

Pogledaj i ovo In Magazin: Gianna Apostolski - 3 iznenadni gubitak Gianna Apostolski progovorila o najtežem životnom razdoblju: "Teško mi je bilo prihvatiti, koliko god čovjek bio spreman...''

Prva takva emisija na našim prostorima svojevremeno je uz ekrane prikovala cijelu Hrvatsku, no Gianna se odavno oprostila od voditeljskog posla, a danas živi i puno privatnijim životom.

Ipak, nije mogla propustiti dodjelu nagrada Story Hall of Fame u Zagrebu, a pobrinula se i da je svi primijete. Za ovu je prigodu odabrala raskošnu ljubičastu haljinu u kojoj je istaknula bujni dekolte, a kroz visoki prorez izbacila je i noge, pa su joj pogledi bili zajamčeni.

Inače, Apostolski je nakon karijere na televiziji završila studij odnosa s javnošću i vratila se u rodni Split, u kojem vodi agenciju za iznajmljivanje luksuznih vila, jahti i VIP usluga s 12 godina mlađim zaručnikom Dujom Bašićem.

Koliko joj to dobro ide, dokazuje i činjenica da je u novom broju monegaškog izdanja uglednog časopisa Forbes uvrštena na popis vodećih ženskih poduzetnica čiji rad treba zapratiti, čime se pohvalila u pričama na Instagramu.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Neven Ciganović Neven Ciganović +0 Neven Ciganović Celebrity Neven Ciganović u prozirnom bodiju izazvao pomutnju na crvenom tepihu, jedan dio tijela posebno je istaknuo!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Larisa Lipovac Navojec i Hrvoje Jelinčić - 3 Larisa Lipovac Navojec i Hrvoje Jelinčić - 1 Larisa Lipovac Navojec i Hrvoje Jelinčić - 2 Larisa Lipovac Navojec - 3 +13 Larisa Lipovac Navojec - 2 Celebrity Šest godina mlađi dečko nije skidao pogled sa zgodne Larise, prvo ga je skrivala, ali sada se voli njime pohvaliti!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene