''Ovo nije normalno!''

Šuput objavila video nestašnog Blooma u akciji, evo gdje ga je zatekla: ''Čula sam tišinu i znala sam!''

Maja Šuput Maja Šuput Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - Bloom Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 In Magazin: Maja Šuput - 10 Maja Šuput - 1 In Magazin: Maja Šuput - 8 Maja Šuput +21 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput na svom Instagram storiju snimila je Blooma kako se igra u kuhinji s perilicom posuđa, a onda objasnila kako je skužila da radi nešto što - ne smije.

Pjevačica i članica žirija showa "Supertalent" Maja Šuput podijelila je na svom Instagram storiju svog malenog Blooma u nestašnoj akciji.

Pogledaj i ovo Maja Šuput - 5 bolje ne može! Svaka objava Maje Šuput veći je hit od one prethodne: Pogledajte u čemu se sa sinom vozila kroz Dubai!

Naime, Bloom se u kuhinji zaigrao sa perilicom posuđa. Sjeo je u nju i vadio posuđe, a onda je iz jedne čaše čak pokušao i piti. Maja je samo dodala:

"Čula sam tišinu na minutu i znala da je neka "radnja" u tijeku...".

Zatim mu je na samom videu govorila u pozadini: 

"Bloom ljubavi... Od toliko igračaka na ovome svijetu, ti si baš našao perilicu posuđa. Ovo i nije baš normalno, čini mi se".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Šuput je nedavno otkrila i da njezin sinčić ima poseban tretman na snimanju showa "Supertalent". Objavila je njegovu fotografiju na kojoj u backstageu sjedi na stolici sa svojim imenom.

Blooma obožava i njezina kolegica iz showa, operna diva Martina Tomčić, a Maja je jednom prilikom objavila njihovu zajedničku fotografiju.

Maja i njezin suprug Nenad Tatarinov sina su dobili u ožujku prošle godine i pjevačici je Bloom jedino dijete. Dječak je s roditeljima već proputovao brojne zemlje, a brzo je postao i glavna zvijezda Majina Instagrama.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović In Magazin: Kolinda Grabar Kitarović - 7 +25 Kolinda Grabar-Kitarović Celebrity Naša bivša predsjednica opet je hit na Instagramu: ''Kolinda, nikad niste bolje izgledali, ponos Hrvatske!''

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina i Saša Matić Severina Vučković - 3 Severina Vučković - 2 +27 Severina Nekad i sad Pojavila se fotografija Severine iz mladosti, pogledajte kako je izgledala s dječački kratkom kosom, a bila je i plavuša!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene