neka druga osoba!

Pojavila se fotografija Severine iz mladosti, pogledajte kako je izgledala s dječački kratkom kosom, a bila je i plavuša!

Severina Severina Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina i Saša Matić Severina Vučković - 3 Severina Vučković - 2 Severina Severina Severina Severina Severina Severina +21 In Magazin: Severina Galerija

Na Instagram profilu pojavila se fotografija Severine iz mladenačkih dana, a tada je nosila ultrakratku plavu kosu.

Naša Severina danas slovi kao jedna od najtraženijih i najpoznatijih pjevačica u regiji.

Pogledaj i ovo Severina slavi 52. rođendan! Seve otvorila dušu o svom životu: "Prestala sam čekati da bude lako, prestala sam čekati da će me netko spasiti, i zato...!''

Ove godine proslavila je svoj 50. rođendan na kojem su gosotovale brojne zvijezde iz Hrvatske i Srbije, a zbog svog besprijekornog izgleda i praćenja modnih trendova - privlači pažnju gdje god se pojavi.

Na društvenim mrežama sada se pojavila njezina fotografija iz mladenačkih dana, kada je tek počela graditi svoju pjevačku karijeru. Zanimljivo je što je Seve u to vrijeme nosila potpuno drugačiju frizuru od one koju na njoj gledamo već godinama. Naime, tada je imala kratku plavu kosu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by estradnimuzickivremeplov (@estradnimuzickivremeplov)

Pjevačica se fizički od tada nije puno promijenila, a mnogi joj često govore kako sada izgleda mnogo bolje nego tada.

Jedina promjena je naravno frizura jer Seve danas ima dugu smeđu kosu koja je već dugi niz godina njezin "zaštitni znak".

Severina je u petak bila gošća iznenađenja na koncertu Saše Matića, a emotivne trenutke s glazbenog spektakla podijelila je na društvenim mrežama. 

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Katarina Baban Katarina Baban Katarina Baban - 3 Katarina Baban - 4 +28 Katarina Baban - 1 Celebrity Naša glumica objavila golišavu fotku i fokus stavila na fantastičnu figuru, a otkrila je i da joj nešto baš fali!

  1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik - 1 +27 Ella Dvornik - 3 Celebrity Ella Dvornik šokirala izgledom na novim fotkama, neki je nisu odmah prepoznali: "Ono kad više sliči na Maju Šuput!"

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene