Njegove žene!

Livaja u izlasku sa suprugom Iris i njihovom kćerkicom pokazao nježnu stranu, preslatka Elizabet nije se odvajala od tate!

Marko i Iris Livaja Marko i Iris Livaja Miroslav Lelas/Pixsell 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Marko i Iris Livaja Marko Livaja i Iris Rajčić - 4 Marko Livaja i Iris Rajčić - 3 Marko Livaja i Iris Rajčić - 2 Marko Livaja i Iris Rajčić - 1 Iris Livaja Iris Livaja Iris Rajčić i Marko Livaja Marko Livaja i Iris Rajčić Iris Rajčić i Marko Livaja +2 Marko Livaja Galerija

Marko Livaja sa suprugom Iris i kćeri Elizabet uživao je u predstavi "Magic show" iluzionista Luke Vidovića u Splitu.

Hrvatski reprezentativac i nogometaš Hajduka, Marko Livaja, nije propustio predstavu "Magic show" iluzionista Luke Vidovića, koja je u Časničkom domu u Lori okupila brojne Splićane.

Pogledaj i ovo Iris Livaja "Predivna!" Pogledajte fotografiju zbog koje su Livajinu Iris prozvali fatalnom ženom, ne treba se puno potruditi da bi sve zadivila!

Predstavu humanitarnog karaktera organizirao je Rotary klub Split Novi, a prihod od prodanih ulaznica namijenjen je za opremanje Edukacijskog centra u Splitu Udruge Sindrom Down 21.

Livaja se na predstavi pojavio sa suprugom Iris i njihovom šestogodišnjom kćerkicom Elizabet. Obitelj je zajedno pozirala fotografima, a preslatka Elizabet pritom se nije odvajala od tate.

Marko i Iris osim kćeri imaju i jednogodišnjeg sina Lorenza, koji ovaj put nije bio s njima.

Nogometaš Hajduka i bivša manekenka u braku su od svibnja ove godine, a vjenčali su se u crkvi svetog Stjepana u Splitu nakon osam godine veze.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - Bloom Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 2 +27 Maja Šuput - 3 Celebrity Šuput objavila video nestašnog Blooma u akciji, evo gdje ga je zatekla: ''Čula sam tišinu i znala sam!''

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Ivo Štrkljević i Mia Kuleš, Peta emisija Supertalent Ivo Štrkljević i Mia Kuleš, Peta emisija Supertalent Ivo Štrkljević i Mia Kuleš, Peta emisija Supertalent Ivo Štrkljević i Mia Kuleš, Peta emisija Supertalent +28 Ivo Štrkljević i Mia Kuleš, Peta emisija Supertalent Celebrity Život ih nije mazio, ali jedno u drugome pronašli su snagu i utjehu: ''Da nije bilo Mije, ja vjerojatno danas ne bih bio tu...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene