Glavna podrška

Lijepa supruga Marka Livaje bila je glavna zvijezda tribina, dobro raspoložena nije krila koliko je ponosna na svog dragog

Iris Livaja Iris Livaja Igor Soban/Pixsell 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Iris Livaja Iris Livaja Marko Livaja i Iris Rajčić - 5 Marko Livaja i Iris Rajčić - 6 Marko Livaja i Iris Rajčić - 4 Marko Livaja i Iris Rajčić - 1 In Magazin: Vjenčali se Iris Rajčić i Marko Livaja - 6 In Magazin: Vjenčali se Iris Rajčić i Marko Livaja - 5 In Magazin: Vjenčali se Iris Rajčić i Marko Livaja - 3 In Magazin: Vjenčali se Iris Rajčić i Marko Livaja - 2 +2 Iris Rajčić i Marko Livaja (Foto: Instagram) Galerija

Iris Livaja snimljena je na utakmici Hajduka i Gorice na kojoj je bodrila svog supruga, nogometaša Marka Livaju.

Bivša manekenka Iris Livaja nije propustila utakmicu svog dragog supruga Marka Livaje i dobro raspoložena pratila je s tribina susret između Hajduka i Gorice.

Pogledaj i ovo Iris i Marko Livaja - 3 Baš fora! Veliko slavlje u domu Marka Livaje, lijepa supruga pokazala je kakvu su tematsku zabavu priredili sinčiću na njegov dan!

Upravo je njezin Marko bio zaslužan za pobjedu splitskog kluba koju je ostvario pogotkom u 98. minuti, a lijepa Iris s lica nije skidala osmijeh i nije skrivala koliko je ponosna na njega. Iris je na tribinama je uživala s prijateljicom u opuštenom izdanju, a njezino pojavljivanje nije promaklo ni fotografima koji su se tamo našli.

Nogometaš Hajduka i bivša manekenka vjenčali su se u svibnju ove godine u crkvi svetog Stjepana u Splitu nakon osam godine veze, a ceremonija je održana u krugu najbližih im prijatelja i članova obitelji. Par zajedno ima dvoje djece, 6-godišnju kćer Elizabet i 1-godišnjeg sina Lorenza.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Miles Teller i Keleigh Sperry - 1 Miles Teller i Keleigh Sperry - 4 Miles Teller i Keleigh Sperry - 2 Miles Teller i Keleigh Sperry - 3 +1 Tom Cruise, Jennifer Connelly i Miles Teller Celebrity Slavni glumac ne ispušta lijepu suprugu iz ruku, a pogled mu bježi na njene obline i nakon 11 godina!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Johnny Depp Johnny Depp Johnny Depp Johnny Depp +25 Johnny Depp Celebrity Omiljeni glumac riješio se jednog dijela imidža po kojem je poznat, a na novim fotografijama čini se upola mlađi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene