Uvijek uz njega

Marko Livaja oprostio se od oca Milana, u najtežim trenucima utjehu su mu pružile dvije najvažnije žene u životu

Posljednji ispraćaj oca Marka Livaje - 5 Posljednji ispraćaj oca Marka Livaje - 5 Sanjin Strukić/Pixsell 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Posljednji ispraćaj oca Marka Livaje - 7 Posljednji ispraćaj oca Marka Livaje - 8 Posljednji ispraćaj oca Marka Livaje - 6 Posljednji ispraćaj oca Marka Livaje - 1 Posljednji ispraćaj oca Marka Livaje - 2 Posljednji ispraćaj oca Marka Livaje - 3 Posljednji ispraćaj oca Marka Livaje - 4 Marko Livaja i Iris Rajčić - 2 Marko Livaja i Iris Rajčić - 1 Marko Livaja i Iris Rajčić - 3 +8 Iris Rajčić i Marko Livaja Galerija

Marko Livaja na posljednjem ispraćaju oca Milana nije se odvajao od majke Ljiljane i supruge Iris Rajčić.

Najbolji nogometaš Hajduka Marko Livaja iznenada je ostao bez oca Milana, koji je poginuo u prometnoj nesreći na brzoj cesti kroz Kaštel Lukšić u ranim jutarnjim satima u nedjelju.

Pogledaj i ovo Iris i Marko Livaja Sretni i uspješni! Livaja voli Iris od svoje 20. godine, mnogi su na sve načine pokušali spriječiti njihovu ljubav, a ona je svoj život podredila njemu!

U utorak su se na mjesnom groblju u Kaštel Lukšiću obitelj i prijatelji oprostili od Milana Livaje, a Marko se na posljednjem ispraćaju oca nije odvajao od neutješne majke Ljiljane, dok je uz njega cijelo vrijeme bila i supruga Iris Rajčić, koja ga je tješila dok su u koloni šetali do groblja.

Bivša manekenka Iris inače je Markova velika podrška i bodri ga na svim njegovim utakmicama, a u javnosti se proširilo i mišljenje da je upravo ona zaslužna za nogometaševu odluku da ostane igrati u Hajduku. Na tome su Iris posebno zahvalni navijači splitskog kluba, koji je nazivaju i novom kraljicom Torcide.

Iris i Marko zajedno imaju dvoje djece, kćer Elizabet i sina Lorenza, a vjenčali su se nakon osam godina veze u crkvi svetog Stjepana u Splitu, početkom svibnja. Livaji je kum bio prijatelj iz djetinjstva Mate Mamić, a Iris je za kumu odabrala voditeljicu i novinarku Lanu Pavić.

Nakon ceremonije u crkvi mladenci i gosti slavili su u restoranu Adriatic Grašo, u kojem su u veljači ove godine svadbu imali i Petar Grašo i Hana Huljić.

Poznato je i da su Marko i Iris prvi ples otplesali uz pjesmu "Povedi me", koju im je uživo otpjevala Jasna Zlokić, a za zabavu dugo u noć pobrinula se Jelena Rozga.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marijana Popović - 1 Marijana Popović - 2 Marijana Popović - 3 Marijana Popović - 4 +25 Marijana Popović - 5 Celebrity Tko je Severinina sestra koja ju je prijavila policiji? Pjevačica je s njezinom kćeri u odličnim odnosima, a evo što joj zamjera

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Noella McMaher - 18 Noella McMaher - 17 Noella McMaher - 16 Noella McMaher - 15 +13 Noella McMaher - 14 Zanimljivosti Rođena je kao dječak, a danas je djevojčica kojoj se s 10 godina smiješi prvi milijun, ali nekima se to baš i ne sviđa

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene