''na gubitak se ne navikneš''

Život ih nije mazio, ali jedno u drugome pronašli su snagu i utjehu: ''Da nije bilo Mije, ja vjerojatno danas ne bih bio tu...''

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Ivo Štrkljević i Mia Kuleš, Peta emisija Supertalent Ivo Štrkljević i Mia Kuleš, Peta emisija Supertalent Ivo Štrkljević i Mia Kuleš, Peta emisija Supertalent Ivo Štrkljević i Mia Kuleš, Peta emisija Supertalent Ivo Štrkljević i Mia Kuleš, Peta emisija Supertalent Ivo Štrkljević i Mia Kuleš, Peta emisija Supertalent Ivo Štrkljević i Mia Kuleš, Peta emisija Supertalent Ivo Štrkljević i Mia Kuleš, Peta emisija Supertalent Ivo Štrkljević i Mia Kuleš, Supertalent - 26 Ivo Štrkljević i Mia Kuleš, Supertalent - 27 +22 Ivo Štrkljević i Mia Kuleš, Supertalent - 28 Galerija

Ivo Štrkljević i Mia Kuleš u showu Supertalent sasvim su otvoreno progovorili o problemima s kojima se susreću u svakodnevnom životu, a srca žirija i publike osvojili su i svojim talentom, na koji je nemoguće ostati imun.

Ivo Štrkljević i Mia Kuleš najbolji su prijatelji koje je strast za plesom još i dodatno spojila. Svoju ljubav prema pole danceu odlučili su pokazati i u showu Supertalent, a s obzirom na zlatni gumb i ishod cijele situacije, dobro je da su se na to odlučili. 

Pogledaj i ovo Maja Šuput ''Kod njih je tiha misa...'' Šuput otkrila djelić atmosfere sa snimanja novog ''Supertalenta'' i pokazala poskrivećki što u pauzama radi muški dio ekipe!

''Pole danceom se bavim deset godina. Svjesna sam da odskačem izgledom i time čime se bavim i van nekog klasičnog okvira sam, ali nisam na sebe nikad gledala kao da sam drugačija, već su više drugi konstantno morali naglasiti da sam drugačija. Uvijek sam bila za sebe, ali s Ivom se samo desilo, rekli smo probati i desilo se. Ja sam kraljica treme, a Ivo je taj koji me smiruje'', rekla je Mia.

''Ja se pole danceom bavim blizu deset godina, doslovno smo kao jedno kad stvaramo, oboje smo vrlo emotivni i kroz tu emociju smo se nekako i našli. Što se tiče ovog nastupa, bitno nam je poslati poruku zajedništva i obitelji jer na kraju krajeva nas dvoje i jesmo obitelj. Prošle godine se dogodio najteži trenutak. U prvom mjesecu izgubio sam brata, kad sam bio tinejdžer, izgubio sam mamu, a ranije i tatu. Bitno mi je imati pored sebe ljude poput Mije. Prošle godine sam bio baš koma, jer da nije bilo Mije, ja vjerojatno ne bih bio tu'', rekao je Ivo iskreno. 

''Nikad nisi spreman na gubitak'', rekla je Mia u suzama. 

Žiri je bio oduševljen njihovim nastupom. 

''Ja ovo nikad nisam vidjela. Nisam znala da pole dance može toliko lijepo plesno s pričom ovakvo nešto dočarati, van sebe sam. Mia, ti si mi preuzela pažnju, ostavili ste me bez daha'', rekla je Martina. 

''Ljudi, ovo nisu istine. Vi kao da ste letjeli, pomeli ste ovu pozornicu.  Došli ste skromno, ali završili ste točku kao dva najveća pobjednika, od mene imate najveće 'da' u povijesti'', rekla je Maja. 

''Bilo mi je simpatično, nešto što dosad nismo vidjeli. Ja nisam iskoristio svoj zlatni gumb sve dosad, tako da...'', rekao je Bilman, a onda je na pozornici uslijedio vrtlog emocija. 

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Nikola Batinović, Peta emisija Supertalent Nikola Batinović, Peta emisija Supertalent Nikola Batinović, Peta emisija Supertalent Nikola Batinović, Peta emisija Supertalent +9 Nikola Batinović, Peta emisija Supertalent Celebrity Ako je Hanka Paldum ovo vidjela, bit će oduševljena, a i Lepa Brena ima svoju ulogu u ovoj priči!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - Bloom Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 2 +27 Maja Šuput - 3 Celebrity Šuput objavila video nestašnog Blooma u akciji, evo gdje ga je zatekla: ''Čula sam tišinu i znala sam!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene