Vrhunsko opažanje!

Indira objavila fotku sa svadbe u društvu supruga, a komentar pratiteljice koja je pažnju usmjerila na jedan detalj sve je nasmijao do suza!

Indira Levak Indira Levak Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak Indira Levak Indira Levak - 1 Indira Levak - 2 Indira Levak Indira Levak Indira Levak Indira Levak Indira Levak Indira Levak - 4 +20 Indira Levak - 1 Galerija

Indira Levak podijelila je fotku sa svadbe na kojoj pozira u dobrom raspoloženju sa suprugom Miroslavom.

Naša energična pjevačica Indira Levak dokazala je kako joj sve boje predivno stoje, a posebno roza.

Pogledaj i ovo Indira Levak - 6 Suprug najveća podrška! Indira Levak pohvalila se novim poslovnim pothvatom, pjevačica se pobrinula da ne fali dobre atmosfere!

Objavila je na svom Instagram profilu, fotografiju sa svadbe na kojoj pozira u društvu supruga Miroslava.

Za tu prigodu Indira je odjenula rozo odijelo, a na rukavima od sakoa isticalo se mnoštvo perja. Svu pažnju usmjerila je na duboki dekolte ispod kojeg se nazirao bež grudnjak te je tako istaknula svoje bujno poprsje. Rozi ruž na usnama i okrugle srebrne naušnice dodatno su podignule cijeli outfit.

Miroslav je na sebi imao crnu majicu kratkih rukava te je bio vidno raspoložen.

"Ljubav..Večeras smo slavili ljubav Tatjane i Marija! Volimo vas", poručila je pjevačica.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Indira Levak Official (@indiralevak)

Njezini pratitelji odmah su im uputili mnoštvo komplimenata: 

"Baš ste zgodni", "Predivan par", "Krasan par", "Ljubavi", "Divni moji".

A sve je nasmijao i komentar jedne od pratiteljica koja je svu pažnju usmjerila upravo  na pršut koji je visio iza Miroslava: 

"A iza vas nešto fino visi".

Nedavno je Indira proslavila svoj 49. rođendan pa se pohvalila poklonom koji je dobila od supruga:

"I tko kaže da muškarci ne osluškuju vaše želje? Zamislite da sto puta kažete svom mužu kako imate Shureov mikrofon, ali i da vam treba Shureov ‘’in ear”", govorila je Indira dok je pokazivala rođendansku tortu u obliku audio monitora. No, torta nije jedino što je dobila - u vazi se nalazio i buket prekrasnih ljiljana.

Indira i Miroslav upoznali su se prije devet godina u teretani. Svoju su ljubav okrunili brakom 2014. godine u maloj i intimnoj proslavi uz obitelj i prijatelje, a otad su postali nerazdvojni. Miroslav je postao Indirin menadžer, a par kao hobi skupa dizajnira i izrađuje moderni namještaj.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Severina, Filip Miletić Severina Severina - 3 Severina +17 Severina - 1 Celebrity Severina u društvu frajera s kojim su je neko vrijeme povezivali objavila vijest koja je raspametila fanove: "Napokon!"

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić - 2 Filip Hrgović i Lidija Bačić - 1 +27 Lidija Bačić Celebrity Lidija Bačić objavila golišavu fotku bez filtera i fotošopa, nabacila pozu među palmama pa poručila: "Divlja i slobodna"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene