podržao svoju dragu

Neprepoznatljivi Goran Navojec ne prestaje iznenađivati transformacijom, a potvrdio je i da ljubav s kolegicom još cvjeta!

Goran Navojec Goran Navojec Vanesa Pandzic/Cropix 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Škaričić Goran Navojec Marija Škaričić Goran Navojec i Marija Škaričić (Ivo Cagalj/PIXSELL) Marija Škaričić Goran Navojec Goran Navojec Goran Navojec Goran Navojec Goran Navojec +2 Goran Navojec Galerija

Goran Navojec podržao je svoju partnericu Mariju Škaričić na premijeri njezina novog filma "Tragovi".

Glumci Goran Navojec (52) i Marija Škaričić (45) jedan su od najtajanstvenijih domaćih poznatih parova i nemamo ih često priliku zajedno vidjeti u javnosti.

Pogledaj i ovo In Magazin: Pulski filmski festival - 6 brojna poznata lica Čarolija filma ponovno stigla u pulsku Arenu: Goran Navojec poželio je iznad glave nositi aureolu, a Anja Šovagović je bila posebno emotivna!

No Goran nije mogao propustiti premijeru filma "Tragovi", u kojem Marija ima glavnu ulogu. Iako tamo nisu pozirali zajedno, pokazali su da su jedno drugom najveća podrška u karijeri.

Navojec je plijenio pažnju i svojom figurom jer u zadnje vrijeme ne prestaje iznenađivati transformacijom i svaki put kad se negdje pojavi, izgleda sve mršavije.

Inače, Goran i Marija u dugogodišnjoj su vezi, no svoju privatnost uspješno čuvaju, pa se malo zna o njihovim planovima, ali Goran je jednom prilikom za IN magazin priznao što misli o braku.

"Nekim ljudima to nešto znači... Znam ljude koji nisu nikad službeno pred matičarem ili u crkvi rekli sudbonosno da, a sretni su, dok ima ljudi koji jesu, pa su se razišli. Bojim se da tu ne postoji recept. Ja u ljubav vjerujem, a brak i ovo prepuštam drugima da probaju", komentirao je glumac, iza kojeg je 13 godina braka s koreografkinjom i plesačicom Larisom Lipovac Navojec, s kojom ima i sina Grgura.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Michael J. Fox - 3 Michael J. Fox - 2 Michael J. Fox - 1 Euzhan Palcy, Michael J. Fox, Diane Warren i Peter Weir +18 Michael J. Fox - 3 Nekad i sad Najnovije paparazzo fotke omiljenog glumca rastužile su njegove obožavatelje, stanje mu je sve gore

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Igor i Antonina Mešin Igor i Antonina Mešin Igor i Antonina Mešin Igor Mešin +26 Maja Šuput i Igor Mešin - 3 Celebrity Pogledajte kako izgleda supruga Igora Mešina, rijetko se pojavljuju skupa u javnosti, a vole se još od mladih dana!

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene