ne vole se eksponirati

Domaći glumački par uhvaćen u rijetkom zajedničkom izlasku, mislili su da ih nitko ne snima pa su se opustili

Marija Škaričić Marija Škaričić 27. Sarajevo Film Festival, 2021 (c) Obala Art Centar/PR 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Škaričić Goran Navojec i Marija Škaričić (Ivo Cagalj/PIXSELL) Marija Škaričić u filmu Film Mare - Marija Škaričić i Goran Navojec - 2 Film Mare - Marija Škaričić i Goran Navojec - 4 Mare: Marija Škaričić - 1 Marija Škaričić Mare: Marija Škaričić - 3 Goran Navojec +0 Goran Navojec Galerija

Goran Navojec i Marija Škaričić u dugogodišnjoj su vezi, no rijetko se zajedno pojavljuju u javnosti, a sada su ih fotografi uhvatili tijekom kupovine na zagrebačkoj tržnici Dolac.

Glumci Goran Navojec (51) i Marija Škaričić (44) jedan su od najtajanstvenijih domaćih poznatih parova i nemamo ih često priliku zajedno vidjeti u javnosti.

Pogledaj i ovo NIna Violić Ljubav je nepredvidljiva Koji su se to domaći glumački parovi zaljubili na setu, a koji ne žele raditi zajedno?

No sada su ih fotografi ulovili na zagrebačkoj tržnici Dolac, a par nije ni primijetio da ih netko snima pa su opušteno obavljali kupovinu i, sudeći prema širokim osmijesima, uživali u razgovorima s prodavačima.

Marija i Goran zadnji put su se skupa pojavili u javnosti krajem prošle godine, na premijeri filma "Deset u pola" na Zagreb Film Festivalu.

Njih dvoje su u dugogodišnjoj vezi, no svoju privatnost uspješno čuvaju od javnosti, pa se malo zna o njihovim planovima, ali Goran je nedavno za IN Magazin priznao što misli o braku.

"Nekim ljudima to nešto znači...znam ljude koji nisu nikad službeno pred matičarem ili u crkvi rekli sudbonosno DA, a sretni su, a ima ljudi koji jesu pa su se razišli, bojim se da tu ne postoji recept. Ja u ljubav vjerujem, a brak i ovo prepuštam drugima da probaju", komentirao je glumac iza kojeg je 13 godina braka s koreografkinjom i plesačicom Larisom Lipovac Navojec s kojom ima i sina Grgura.

Inače, Marija Škaričić jedna je od najuspješnijih hrvatskih glumica mlađe generacije, a drži i rekord u jednoj nagradi za najbolju glumicu. Za film "Mare" dobila je treće Srce Sarajeva. Za IN magazin je ispričala što za nju znači ljubav. "Neko polje u kojem mogu biti to što jesam, u kojem nema osuđivanja, ali i povlađivanja. Podrška. Ljubav je za mene zrcalo, polje gdje se mogu vidjeti, sve što je naopako, da se vrati natrag bez osuđivanja. I neko područje gdje mogu odrastati", kazala je glumica.

Simpatična Splićanka sa zagrebačkom adresom inače je i profesorica glume na zagrebačkoj Akademiji dramske umjetnosti, a kao i njezin partner uvijek ima pune ruke posla.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Vrbos - 1 +0 Martina Vrbos - 2 Nekad i sad Nevjerojatnoj transformaciji naše pjevačice nitko se ne može načuditi, u haljini s prorezom i 50 kila manje sve je očarala!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Simona Mijoković Simona Mijoković Simona Mijoković - 2 Simona Mijoković - 1 +1 Simona Mijoković (FOTO: Facebook) - 1 Celebrity Kći Simone i Ante Gotovca proslavila je 16. rođendan, ponosna mama objavila je njezinu najnoviju fotografiju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene