Kao druga žena!

Nevjerojatnoj transformaciji naše pjevačice nitko se ne može načuditi, u haljini s prorezom i 50 kila manje sve je očarala!

Martina Vrbos - 1 Martina Vrbos - 1 Ljubica Samardžić/PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Vrbos - 1 +0 Martina Vrbos - 2 Galerija

Martina Vrbos pojavila se na jednom događanju u Beogradu gdje je i zapjevala, a svojom novom linijom i izgledom sve je ostavila bez teksta.

Pjevačica Martina Vrbos zapjevala je na otvorenju jednog novog showrooma u Beogradu gdje se pojavila u izazovnom izdanju i plijenila pažnju vitkom linijom.

Pogledaj i ovo Martina Vrbos ''dosta je bilo!'' Hrvatska pjevačica koja želi predstavljati Srbiju na Eurosongu suočila se s hejterima: ''Iz inata ću pobijediti i svim srcem predstavljati Srbiju!''

38-godišnja Martina danas izgleda u potpunosti drugačije nego na početku svoje karijere i mnogi se dive njenoj promjeni koja joj i očito itekako godi. Pjevačica je na događanje stigla u crnoj haljini s visokim prorezom na nozi preko koje je nabacila kratku bundicu. Već pri samom dolasku dočekali su je fotografi kojima je pozirala sa smiješkom i dobro raspoložena.

Riječanka posljednjih nekoliko godina živi u Beogradu sa suprugom Bogoljubom Vidakovićem i njihovo dvoje djece i na neko se vrijeme bila povukla iz javnosti kako bi se posvetila obitelji.

Nedavno se našla u središtu pozornosti zbog gostovanja u emisiji "Ami G Show" u kojoj je, između ostalog, progovorila o borbi s kilograma i otkrila da je uspjela smršavjeti čak 50 kilograma, a zanimljivo je da je uz nju gošća bila i premijerka Srbije Ana Brnabić.

"Vjerovali ili ne, imala sam 120 kilograma. Možete li da zamislite kakav sam bila lik s takvom kilažom. Sva nešto vesela, kao simpatična, debela, a hoću umrijeti. Cijela ta borba me je promijenila. Ja sam za sedam mjeseci spala na 68 kilograma, ispravila sam zube, operirala sam grudi, jer sve je nekako bilo katastrofa. Sada sam baš zadovoljna", izjavila je Martina u emisiji na srpskoj televiziji.

Inače, Martina se proslavila vrhunskim glasom i njezin prvi album "Sve moje boje" oduševio je kritičare 2009. godine. Surađivala je i s brojnim domaćim glazbenicima, poput Arsena Dedića i grupe Let 3, sudjelovala je i u jednom reality showu, a ovih je dana objavila i svoj novi singl "Nestajem" za koji je snimila i spot koji je mnoge očarao. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nina Badrić - 1 Celebrity Nina Badrić u badiću s dubokim izrezom s prednje strane izazvala divljenje, spomenula i temu o kojoj rijetko govori!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene