''dosta je bilo!''

Hrvatska pjevačica koja želi predstavljati Srbiju na Eurosongu suočila se s hejterima: ''Iz inata ću pobijediti i svim srcem predstavljati Srbiju!''

Martina Vrbos Martina Vrbos Martina Vrbos/Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Vrbos Martina Vrbos Martina Vrbos Martina Vrbos - 1 Martina Vrbos - 6 Martina Vrbos - 3 Martina Vrbos Martina Vrbos Martina Vrbos Martina Vrbos - 8 +21 Martina Vrbos - 7 Galerija

Martina Vrbos oglasila se preko društvenih mreža o svom nastupu na srpskom izboru za pjesmu Eurovizije.

Naša pjevačica Martina Vrbos posljednjih nekoliko godina živi i radi u Beogradu, a ovih se dana našla u središtu pozornosti nakon što se njezino ime našlo na popisu kandidata koji će se natjecati na srpskom izboru za pjesmu Eurovizije.

39-godišnja Martina izvest će pjesmu "Da me voliš", no nakon što se vijest pročula, našla se na meti brojnih kritika i negativnih komentara ljudi koji joj zamjeraju što se prijavila na to natjecanje.

Ona se povodom toga oglasila na svom Instagramu i otkrila svoje mišljenje o svemu.

"Ja sam Martina Vrbos, umjetnica, pjevačica. Jeste li znali da umjetnici nemaju porijeklo, zemlju, državljanstvo i nacionalnost? Jeste li znali da umjetnici ne znaju ni za boju kože? Jeste li znali da je umjetnicima u glazbenoj industriji, kojoj ja pripadam, muzika jedina religija? Ako niste, vrijeme je da i mediji i svi ostali shvate da (potencijalno) Srbiju na Eurosongu u Malmöu neće predstavljati Hrvatica, već pjevačica, umjetnica koja je u klubu Quincy Jones pjevala pred velikim glazbenim imenima u publici i nisu me pitali tko sam i odakle sam, već su aplaudirali MUZICI koju sam pjevala cijelu minutu. Sada vi meni recite tko sam ja i tko će, u slučaju da pjesma "Da te volim" pobjedi, predstavljati Srbiju u Malmöu", napisala je Martina.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli MARTINA VRBOS (@martinavrbosofficial)

"Pobijedi pa da se Malmö trese", "Nitko kao moja Martina", "Naprijed, Martina!!! Navijat ću za tebe!!! Prije svega zbog tvoje energije i savršenih vokalnih sposobnosti", "Draga Martina, najbitnije je da si ti dobar čovjek. To ti nitko ne može osporiti, kao ni vokalne sposobnosti", "Podrška", "Ti si institucija", "Najbolja", komentari su njezinih obožavatelja iz Srbije i Hrvatske.

Što mislite o Martini Vrbos kao predstavnici Srbije na Eurosongu?

  • Super, ja nemam ništa protiv!
  • Ako želi pjevati, neka pjeva za Hrvatsku!
  • Glazba ne poznaje granice.

Ukupno glasova:

Martina se nakon kritika upućenih na njezin račun oglasila i preko medija.

"Ja jesam Hrvatica, međutim ja sam i državljanka Republike Srbije, u kojoj živim sad već duže od desetljeća. To je zemlja u kojoj su rođena moja djeca. Da nije primitivne politizacije na svim nivoima, pa i na nivou muzike i zabave, gdje je ni slučajno ne bi smjelo biti, nikada nitko ne bi nikome postavio takvo pitanje, pa ni mediji meni. Iz inata ću pobijediti i svim srcem predstavljati svoju Srbiju u Malmöu! Dosta je bilo!" rekla je Martina, prenosi Mondo.rs.

Pogledaji ovo Martina Vrbos Nekad i sad Teško da ćete na prvu pogoditi o kojoj je našoj pjevačici riječ, s godinama je potpuno promijenila imidž!

Martina se prije osam godina udala za Beograđanina Bogoljuba Vidakovića, s kojim je dobila dvoje djece, sina Kostu i kćer Milu, koji su i njezini najveći obožavatelji. Zbog ljubavi se u Beograd i preselila te sada tamo nastupa i živi.

Pogledaji ovo Martina Vrbos inMagazin Naša pjevačica o karijeri i fizičkim transformacijama: ''Imam glas koji bi trebao malo više prostora nego moje kile''

Vrbos se davno proslavila svojim vrhunskim glasom nastupajući kao prateći vokal velikanima poput Šerbedžije, Balaševića i Arsena Dedića, ali i svojom solo karijerom te je njezin prvi album "Sve moje boje" oduševio kritičare 2009. godine. 

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Sarah Jessica Parker i Matthew Broderick - 9 Sarah Jessica Parker i Matthew Broderick - 10 Sarah Jessica Parker i Matthew Broderick - 1 Sarah Jessica Parker i Matthew Broderick - 2 +20 Sarah Jessica Parker i Matthew Broderick - 6 Zanimljivosti Spojili su se nakon strašne tragedije koju je on izazvao, a u braku od 26 godina gotovo nisu proveli niti jednu noć odvojeno!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum - 3 Heidi Klum - 1 Heidi Klum - 2 Heidi Klum - 4 +26 Heidi Klum - 1 Celebrity Ima 50 godina, ali zbog ove snimke u toplesu svi misle da je vršnjakinja mlađahnog supruga!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene