Žena izgleda wow!

Ima 50 godina, ali zbog ove snimke u toplesu svi misle da je vršnjakinja mlađahnog supruga!

Heidi Klum - 4 Heidi Klum - 4 Screenshot/Youtube 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum - 3 Heidi Klum - 1 Heidi Klum - 2 Heidi Klum - 4 Heidi Klum - 1 Heidi Klum - 1 Heidi Klum - 2 Heidi Klum i Tom Kaulitz - 4 Heidi Klum i Tom Kaulitz - 6 Heidi Klum i Tom Kaulitz - 3 +20 Heidi Klum i Tom Kaulitz - 2 Galerija

Heidi Klum snimila je video u toplesu za pjesmu "Sunglasses at Night", veliki hit Coreyja Harta iz 1984. godine.

Slavna njemačka manekenka Heidi Klum glavna je zvijezda videa nove obrade pjesme "Sunglasses at Night" Coreyja Harta iz 1984. godine, za koji je snimila vruće i seksepilne scene.

50-godišnja Heidi u videu nosi samo bundu i gaćice, a njezine bujne grudi našle su se u prvom planu te oskudne kombinacije u kojoj se izvijala na plaži i u moru.

Slavna ljepotica i sama ima naviku često objavljivati svoje fotografije na Instagramu na kojima pozira u toplesu i mami uzdahe milijuna koji je prate.

Heidi Klum s 50 godina izgleda:

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Protiv toga ništa nema njezin 34-godišnji suprug Tom Kaulitz, od kojeg se odvaja tek u rijetkim prilikama. Par je u braku od 2019. godine, kada su se u tajnosti vjenčali nakon godinu dana veze. Nekoliko mjeseci poslije tajne ceremonije u Italiji su organizirali i svadbeno slavlje za obitelj i prijatelje.

Inače, Heidi iza sebe ima dva propala braka i niz neuspjelih veza. Sa stilistom Ricom Pipinom u braku je bila od 1997. do 2002. godine. Zatim je 2003. započela vezu s Flaviom Briatoreom, a iste su godine objavili da čekaju dijete. No par je ubrzo prekinuo, a djevojčicu Leni Heidi je rodila kada je već upoznala glazbenika Seala.

Pogledaji ovo Leni Klum Celebrity Slavni otac nije ju htio vidjeti niti čuti za nju čak deset godina, ali nove paparazzo fotke govore da se ipak predomislio!

Seal i Heidi zaručili su se 2004. godine, a vjenčali su se godinu kasnije u Meksiku. Glazbenik je priznao Leni kao svoju kćer, a i manekenka i dandanas inzistira na tome da je on otac njezina prvog djeteta, što najbolje govori o tome kako se Flavio nije nimalo iskazao u toj ulozi. Zajedno su dobili još troje djece, a razveli su se 2014. godine.

Nakon razvoda manekenka je rame za plakanje pronašla u svojem tjelohranitelju Martinu Kristenu, s kojim je bila u vezi dvije godine, a zatim je ljubila trgovca umjetninama Vita Schnabela, s kojim je prekinula 2017.

Pogledaji ovo Heidi Klum - 5 Celebrity Provokativnom fotografijom Heidi Klum pohvalila se novim uzorkom jednog u nizu bikinija koje je pripremila za ovo ljeto!

Ni Tomu ovo nije prvi brak, prije Heidi bio je dvije godine oženjen još jednom njemačkom manekenkom, Rijom Sommerfeld.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Sarah Jessica Parker i Matthew Broderick - 9 Sarah Jessica Parker i Matthew Broderick - 10 Sarah Jessica Parker i Matthew Broderick - 1 Sarah Jessica Parker i Matthew Broderick - 2 +20 Sarah Jessica Parker i Matthew Broderick - 6 Zanimljivosti Spojili su se nakon strašne tragedije koju je on izazvao, a u braku od 26 godina gotovo nisu proveli niti jednu noć odvojeno!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez - 5 Georgina Rodriguez - 6 Georgina Rodriguez - 4 Georgina Rodriguez - 3 +26 Georgina Rodriguez - 1 Celebrity Ronaldova Georgina ponosno istaknula svoj omiljeni adut, a onda su pale kritike: "Možeš biti puno otmjenija bez toga"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene