Malo u toples!

Na odmoru sa svojim 17 godina mlađim mužem posebno se opustila, a prizor koji je podijelila s milijunima njemu nimalo ne smeta!

Heidi Klum Heidi Klum Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum - 1 Heidi Klum - 2 Heidi Klum i Tom Kaulitz - 5 Heidi Klum i Tom Kaulitz - 4 Heidi Klum i Tom Kaulitz - 6 Heidi Klum i Tom Kaulitz - 1 Heidi Klum i Tom Kaulitz - 2 Heidi Klum i Tom Kaulitz - 3 Heidi Klum Heidi Klum - 2 +20 Heidi Klum - 2 Galerija

Hedi Klum i Tom Kaulitz božićne blagdane provode na St. Bartsu, gdje se ona posebno opustila i pokazala sve svoje čari.

Njemačka manekenka Heidi Klum snimljena je kako uživa na odmoru u St. Bartsu zajedno sa svojim mužem rokerom Tomom Kaulitzom, a gdje je ponosno pokazala sve atribute kojima se može pohvaliti u 51. godini.

Paparazzi su Heidi i 34-godišnjeg Toma snimili na jednoj od plaža gdje je ona ukrala sve poglede svojom zanosnom pojavom u bikiniju s tangicama. Zabavljali su se u moru na luftiću u obliku jelena Rudolfa, a objektivi ih nisu omeli u izmjenjivanju nježnosti.

Heidi se dodatno opustila skinuvši gornji dio badića nakon čega je snimila video u kojem rukama skriva gole grudi i objavila ga na profilu na Instagramu na kojem ju prati 11,8 milijuna ljudi.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Heidi Klum (@heidiklum)

Heidi i Tom u braku su od 2019. godine, kada su se u tajnosti vjenčali nakon godinu dana veze. Nekoliko mjeseci poslije tajne ceremonije u Italiji su organizirali i svadbeno slavlje za obitelj i prijatelje.

Inače, Heidi iza sebe ima dva propala braka i niz neuspjelih veza. Sa stilistom Ricom Pipinom u braku je bila od 1997. do 2002. godine. Zatim je 2003. započela vezu s Flaviom Briatoreom, a iste su godine objavili da čekaju dijete. No par je ubrzo prekinuo, a djevojčicu Leni Heidi je rodila kada je već upoznala glazbenika Seala.

Seal i Heidi zaručili su se 2004. godine, a vjenčali su se godinu kasnije u Meksiku. Glazbenik je priznao Leni kao svoju kćer, a i manekenka i dandanas inzistira na tome da je on otac njezina prvog djeteta, što najbolje govori o tome kako se Flavio nije nimalo iskazao u toj ulozi. Zajedno su dobili još troje djece, a razveli su se 2014. godine.

Nakon razvoda manekenka je rame za plakanje pronašla u svojem tjelohranitelju Martinu Kristenu, s kojim je bila u vezi dvije godine, a zatim je ljubila trgovca umjetninama Vita Schnabela, s kojim je prekinula 2017.

Ni Tomu ovo nije prvi brak, prije Heidi bio je dvije godine oženjen još jednom njemačkom manekenkom, Rijom Sommerfeld.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač - 1 Sonja Kovač - 2 Sonja Kovač - 4 Sonja Kovač - 3 +21 Sonja Kovač Celebrity Sonja Kovač u suzama objavila najljepšu moguću vijest i podijelila emotivnu snimku: "Najveća nagrada uvijek dolazi u pravo vrijeme!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Boris Rogoznica - 2 Boris Rogoznica - 6 Boris Rogoznica - 4 Boris Rogoznica - 5 +25 Boris Rogoznica - 3 Celebrity Boris Rogoznica se za blagdane skinuo samo u gaće, pa pokazao na čemu je to radio cijele godine: "Prekrasno!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene