morske nježnosti

Uzavreli poljupci 50-godišnje ljepotice i njezina 17 godina mlađeg supruga, njihova je ljubav opstala unatoč svim podsmijesima!

Heidi Klum i Tom Kaulitz - 1 Heidi Klum i Tom Kaulitz - 1 Profimedia 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum i Tom Kaulitz - 7 Heidi Klum i Tom Kaulitz - 2 Heidi Klum i Tom Kaulitz - 3 Heidi Klum i Tom Kaulitz - 4 Heidi Klum i Tom Kaulitz - 5 Heidi Klum i Tom Kaulitz - 6 Heidi Klum i Tom Kaulitz - 8 Heidi Klum i Tom Kaulitz - 9 Heidi Klum - 10 Heidi Klum - 9 +23 Heidi Klum - 8 Galerija

Heidi Klum uživa u Italiji, a njezinom vitkom tijelu s 50 godina nije odolio ni njezin suprug Tom Kaulitz, koji je ljubio i grlio svoju voljenu.

Jedna od najpoznatijih svjetskih manekenki Heidi Klum uživala je u morskim radostima u Italiji, kamo je otputovala sa svojim suprugom Tomom Kaulitzom.

Bračni par brčkao se u moru na vrućim temperaturama, koje je Heidi dodatno podigla u minijaturnom kupaćem kostimu koji je istaknuo njezine bujne grudi i vitku liniju koju ima s 50 godina. Svoje tijelo dodatno je ukrasila i nakitom za trbuh pa je tanki zlatni lanac visio između njezinih grudi i oko struka.

Tom je Heidi nekoliko puta grlio i ljubio, a ovime je dodatno zainteresirao sve okupljene na plaži.

Heidi i Tom u braku su od 2019. godine, kada su se u tajnosti vjenčali nakon godinu dana veze. Nekoliko mjeseci poslije tajne ceremonije u Italiji su organizirali i svadbeno slavlje za obitelj i prijatelje.

Zanimljivo je i da je Heidi nedavno priznala kako bi s Tomom voljela imati i dijete.

"Rodila sam četiri puta. Svaki put dojila sam osam mjeseci i onda sam ponovno ostala trudna. Moja djeca imaju 18, 17, 16 i 13 godina. Sada sam dugo čekala, pa je možda vrijeme za novo", izjavila je u emisiji koju vodi Jennifer Hudson.

Šuškanja o trudnoći potaknuli su i nedavno kad su ih paparazzi ulovili dok je Tom Heidi nježno milovao trbuh. Usto, kada ju jedan obožavatelj zamolio za selfi, ona je trbuh brzo sakrila torbom koju je nosila sa sobom, pa su mnogi zaključili kako im stiže prinova, no oni se zasad o tome nisu službeno oglasili.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Camilla Parker Bowles - 4 Camilla Parker Bowles - 5 Camilla Parker Bowles - 6 Camilla Parker Bowles - 1 +26 Camilla Parker Bowles - 2 Celebrity Kraljica Camilla zbog očitih je razloga bila hit na Wimbledonu, ali morate vidjeti kako izgleda njezina sestra, koja joj nevjerojatno sliči!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija i Goran Belošević - 7 Ecija i Goran Belošević - 6 Ecija i Goran Belošević - 5 Ecija i Goran Belošević - 4 +28 Ecija i Goran Belošević - 3 Celebrity Ecija Ivušić pohvalila se predivnim vijestima: ''Hvala ti, živote, i hvala tebi, anđele!''

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene