malo su se razuzdali!

Heidi Klum objavila fotku svoje stražnjice u krupnom planu, pokazala je kako izgleda iz perspektive svog supruga, koji je snimio taj prizor!

Heidi Klum Heidi Klum Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum - 7 Heidi Klum - 1 Heidi Klum - 10 Heidi Klum - 9 Heidi Klum - 8 Heidi Klum - 6 Heidi Klum - 5 Heidi Klum - 4 Heidi Klum i Tom Kaulitz - 1 Heidi Klum i Tom Kaulitz - 2 +22 Heidi Klum i Tom Kaulitz - 3 Galerija

Heidi Klum objavila je niz fotografija s kratkog izleta nje i supruga Toma Kaulitza, a u prvom planu bila je njezina guza, koju je ponosno isticala u kupaćem kostimu.

Bivša manekenka Heidi Klum i u 51. godini vješto zavodi muškarce diljem svijeta, a na posljednje fotografije koje je objavila malo kome neće zaigrati srce.

Manekenka se pohvalila kratkom vožnjom gliserom na koju je otišla sa svojim suprugom Tomom Kaulitzom, a na Instagramu je objavila nekoliko fotografija i videozapisa na kojima se vidi kako su uživali.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Tom je upravljao jahtom, a njegova lijepa supruga izvijala se na palubi u kupaćem kostimu crne boje. Posebno se istaknula i jedna fotografija na kojoj Heidi kleči na koljenima, a u prvom planu je njezina stražnjica na donjem dijelu fotografije, koju je snimio Tom.

Kasnije je i sama Klum probala upravljati gliserom, a kratko su stali nasred jezera Como u Italiji i izmjenjivali nježnosti, što su uhvatili i paparazzi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Tom i Heidi već neko vrijeme uživaju u Italiji, a prije nekoliko dana pojavila su se razna šuškanja zbog fotografija paparazza koje su izašle u javnost.

Naime, paparazzi su snimili Toma kako miluje Heidin trbuh i nježno gleda prema njemu, a ona tijekom šetnje nije micala ruku s njega. Usto, kada ju jedan obožavatelj zamolio za selfi, ona je trbuh brzo sakrila torbom koju je nosila sa sobom, pa su mnogi zaključili kako im stiže prinova, no oni se zasad o tome nisu službeno oglasili.

Heidi i Tom u braku su od 2019. godine, kada su se u tajnosti vjenčali nakon godinu dana veze. Nekoliko mjeseci poslije tajne ceremonije u Italiji su organizirali i svadbeno slavlje za obitelj i prijatelje.

Zanimljivo je i da je Heidi nedavno priznala kako bi s Tomom voljela imati i dijete.

"Rodila sam četiri puta. Svaki put dojila sam osam mjeseci i onda sam ponovno ostala trudna. Moja djeca imaju 18, 17, 16 i 13 godina. Sada sam dugo čekala, pa je možda vrijeme za novo", izjavila je u emisiji koju vodi Jennifer Hudson.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Lana Jurčević - 3 In Magazin: Lana Jurčević - 4 In Magazin: Lana Jurčević - 5 In Magazin: Lana Jurčević - 1 +25 In Magazin: Lana Jurčević - 2 inMagazin Lana Jurčević otvoreno o kilaži i promjenama na svojem tijelu: ''Tijelo mi se mijenja, nemam više 17!''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput, Nina Badrić i Goran Bogdan - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Nina Badrić - 2 +26 Nina Badrić - 1 Celebrity Maja Šuput i Nina Badrić zasjele u krilo jednog od naših najpoželjnijih glumaca: ''Udavile smo ga...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene