Potpuno prirodno!

Mlada kći Heidi Klum pohvalila se nesavršenostima koje mnogi tinejdžeri mrze, a ona ih je prihvatila s ovim argumentom!

Heidi i Leni Klum Heidi i Leni Klum Instagram 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Leni Klum Heidi Klum, Leni Klum Heidi Klum, Leni Klum Leni Klum i Seal - 2 Leni Klum i Flavio Briatore - 3 Leni Klum i Flavio Briatore - 2 Leni Klum i Flavio Briatore - 1 Leni Klum Leni Klum Leni Klum +12 Leni Klum Galerija

Kći jednog od najpoznatijih modela Heidi Klum Leni Klum objavila je prirodnu fotografiju bez šminke i pokazala nesavršenosti kojih se mnogi tinejdžeri stide.

Kći jedne od najpoznatijih svjetskih manekenki Heidi Klum objavila je novu fotografiju na svom Instagramu i oduševila svoje obožavatelje.

18-godišnja Leni Klum na Instagram priču stavila je fotografiju bez šminke, a čini se da se djevojka fotografirala nakon tuširanja jer je pozirala u ogrtaču i s trakom na glavi koja joj je pridržavala kosu.

Na njenom licu bilo je i tragova kojih se mnogi tinejdžeri stide, a o problemu s aknama već je jednom prilikom govorila u intervjuu za magazin People.

''Imam osjećaj da svi misle da s aknama ne možemo biti lijepi ili da ne možemo izgledati najbolje'', rekla je tada.

Priznala je i da su joj akne prije stvarale problem i da je imala nedostatak samopouzdanja, ali da je naučila da je to sasvim normalno stanje i da se nema čega sramiti.

Inače, Heidi je Leni dobila u kratkoj vezi s biznismenom Flaviom Briatoreom prije 19 godina, a skrbništvo o njoj nakon njihovog prekida nastavila je Heidi s bivšim suprugom Sealom.

Da joj se mamin posao sviđa, Leni je u posljednje vrijeme češće počela pokazivati pa je tako nosila već nekoliko modnih revija, a pozirala je s majkom i za poznati modni brend intimnog rublja.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Metcalfe - 7 Jennifer Metcalfe Jennifer Metcalfe - 3 Jennifer Metcalfe - 4 +16 Jennifer Metcalfe - 1 Celebrity Predivna žena koju je bilo nemoguće ne primijetiti na plaži, a donji dio badića posebno je privlačio poglede ostalih kupača!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Bogdan i Jovana Stojiljković Goran Bogdan i Jovana Stojiljković Goran Bogdan i Jovana Stojiljković Goran Bogdan i Jovana Stojiljković - 2 +20 Goran Bogdan i Jovana Stojiljković - 1 Celebrity Goran Bogdan nakon dugo vremena snimljen s 11 godina mlađom djevojkom, a pohvalio se i novim detaljem na sebi!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene