Više se ne kriju

Goran Bogdan nakon dugo vremena snimljen s 11 godina mlađom djevojkom, a pohvalio se i novim detaljem na sebi!

Goran Bogdan Goran Bogdan John Pavlish/PR 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Bogdan i Jovana Stojiljković Goran Bogdan i Jovana Stojiljković Goran Bogdan i Jovana Stojiljković Goran Bogdan i Jovana Stojiljković - 2 Goran Bogdan i Jovana Stojiljković - 1 Goran Bogdan i Jovana Stojiljković - 4 Goran Bogdan i Jovana Stojiljković - 5 Goran Bogdan i Jovana Stojiljković - 3 Goran Bogdan i Jovana Stojiljković (Foto: PR) Goran Bogdan i Jovana Stojiljković (Foto: PR) +14 Goran Bogdan i Jovana Stojiljković (Foto: PR) Galerija

Goran Bogdan i Jovana Stojiljković stigli su zajedno na 3. Ponta Lopud Film Festival.

Glumac Goran Bogdan stigao je na treće izdanje festivala Ponta Lopud, i to u pratnji svoje djevojke, glumice Jovane Stojiljković, s kojom je pozirao pred kamerama.

42-godišnji Goran pozirao je sa smiješkom s 11 godina mlađom Jovanom dok ju je nježno grlio, a pritom je pokazao i novi imidž nakon što je skratio dužu kosu. Za tu je priliku odabrao narančastu majicu kratkih rukava i zelene hlače, dok je Jovana odabrala bijelu ljetnu haljinu s remenom.

Inače ne vole privlačiti veliku pozornost detaljima privatnog života, ali Goran i Jovana, koja je široj publici najpoznatija po hit-filmu "Južni vjetar", obnovili su svoju vezu krajem 2021. godine, i to nekoliko mjeseci nakon što su bili prekinuli.

Ponovno su se zbližili na snimanju jedne serije u Hrvatskoj, o čemu je pisala Nova.rs. Još ranije otkriveno je kako su njihovu odnosu presudile poslovne obaveze, zbog kojih se nisu mogli često viđati te su prekinuli zbog razdvojenosti. Čini se kako je sudbina ipak imala drugačije planove, a nekoć skladan par ponovno uživa u ljubavi.

Podsjetimo, Goran i Jovana vezu su započeli 2019. godine, a za njihovu se romansu saznalo kada je naš glumac svoju kolegicu iznenadio velikim buketom cvijeća nakon premijere predstave u Narodnom pozorištu u Beogradu, u kojoj je ona imala glavnu ulogu. Zajedno su se pojavili na nekoliko događaja, a iako rijetko pričaju o svom privatnom životu, neki detalji su se ipak saznali.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Metcalfe - 7 Jennifer Metcalfe Jennifer Metcalfe - 3 Jennifer Metcalfe - 4 +16 Jennifer Metcalfe - 1 Celebrity Predivna žena koju je bilo nemoguće ne primijetiti na plaži, a donji dio badića posebno je privlačio poglede ostalih kupača!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač - 1 Sonja Kovač - 2 Sonja Kovač - 3 Sonja Kovač - 4 +25 Sonja Kovač - 2 Celebrity Neobični dekolte Sonje Kovač teško je riječima opisati, no ovakav pogled na njezine grudi ne želite propustiti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene