Nije joj ovo trebalo!

Fotka kćeri Heidi Klum izazvala je veliku polemiku na Instagramu, i ona sama je zaključila da je pretjerala

Leni Klum Leni Klum Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Leni Klum Leni Klum Leni Klum Leni Klum Leni Klum Leni Klum +0 Leni Klum Galerija

Leni Klum objavila je fotku u bikiniju i pokazala kakve su je posljedice snašle nakon pretjeranog sunčanja.

Kćer Heidi Klum, Leni objavila je fotografiju u bikiniju i pokazala što ju je snašlo nakon pretjeranog izležavanja na suncu.

Pogledaj i ovo Leni Klum ovo gadno izgleda! Kći Heidi Klum u toplesu pokazala katastrofalne opekline od sunca, fotografirala se samo u tangama: ''Očito nisam koristila dovoljno kreme za sunčanje...''

Pratiteljima je tim postom dala do znjanja koliko je bitno koristiti zaštitne kreme. Naime, pozirala je na ležaljci u bež badiću i tako pokazala masivne opekline koje je zadobila od sunca.

Pazeći da zadrži svoj smisao za humor u vezi s tom situacijom, našalila se u opisu:
"Malo me je sunce poljubilo".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leni Olumi Klum (@leniklum)

Njezini pratitelji pisali su joj:
"Koristi Aloe Veru to pomaže u takvim situacijama", "Ajme pa ovo sigurno boli, koristi kremu s najvišim faktorom", "To nije poljubac, to su prave opekline".

Leni je nedavno viđena kako uživa na ručku u Beverly Hillsu sa svojim očuhom Sealom koji je Heidin bivši muž.

Heidi i Seal bili su u braku od 2005. do 2014. i zajedno su dobili troje djece Henryja, Johan i Lou.

Leni je veliku pažnju plijenila i na ovogodišnjoj modnoj reviji Dolce&Gabanne u Veneciji, samo nekoliko mjeseci nakon što je debitirala na Berlinskom tjednu mode. Tamo je spremno pozirala okupljenim fotografima i pozdravljala ih, namještajući se u tirkiznoj haljini bez naramenica, u kojoj je kasnije prošetala i pistom. Manekenka u usponu kombinaciju je začinila krunom ukrašenom draguljima, kao i glomaznim nakitom.

Osim što je tek počela nositi modne revije i krenula majčinim stopama, Leni je snimila već i prvu naslovnicu za časopis Glamour Germany, a upravo joj je Heidi najveća podrška.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena Lepa Brena Lepa Brena Lepa Brena +28 Lepa Brena Celebrity Lepa Brena svom je Bobi rođendan čestitala fotografijom na kojoj leže golišavi i zagrljeni, a evo kako je nedavno pričala o braku

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Bajamić Maja Bajamić Maja Bajamić Maja Bajamić +18 Maja Bajamić Zanimljivosti Splitsku pjevačicu zbog bujnih atributa usporedili su s Kim Kardashian i Jennifer Lopez: "Kakva guza!"

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene