''izdogađale su mi se neke stvari...''

Lana Jurčević otvoreno o kilaži i promjenama na svojem tijelu: ''Tijelo mi se mijenja, nemam više 17!''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Lana Jurčević - 3 In Magazin: Lana Jurčević - 4 In Magazin: Lana Jurčević - 5 In Magazin: Lana Jurčević - 1 In Magazin: Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 1 Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević - 4 Lana Jurčević - 1 Lana Jurčević - 2 +19 Lana Jurčević - 5 Galerija

Uz titulu pjevačice, Lana Jurčević ima i status jedne od najuspješnijih domaćih celebrity poduzetnica. Njezin brend kozmetike proslavio je peti rođendan i okupio brojne poznate Hrvatice, koje su nam otkrile svoje male tajne blistavog izgleda, omiljene tretmane pomlađivanja, ali i skidanja kilograma. Detalje pogledajte u prilogu IN magazina!

U društvu brojnih ljubiteljica zdrave i njegovane kože Lana Jurčević proslavila je peti rođendan svojeg brenda kozmetike.

''Krenuli smo od prve bočice, sjećam se, bojažljivo, u maloj kuhinjici. Pakirali smo sve, sami smo lijepili etikete, nije mi palo na pamet, mislim da smo sad prodali gotovo milijun bočica'', kaže Lana.

Ljubav prema njezi kože planula je još u mladosti.

''Ja sam oduvijek bila skincare fanatik. Ulja, eterična ulja, aromaterapija, proučavanje sastojaka, onda sam u jednom trenutku deset kila kozmetike bacila iz svoje kupaonice kad sam počela čitati sastojke. Tako da sam neku svoju filozofiju, neke svoje vrijednosti htjela prenijeti drugim ženicama'', objasnila je.

Viklerčići, češljići, pomadice, parfemi - kako pjeva Zdravko Čolić... Ti mali beauty rituali trenuci su opuštanja koje slavne dame ne preskaču.

''Gajim veliku ljubav prema dermokozmetici, preparativnoj kozmetici, dekorativnoj kozmetici, i to stvarno od tinejdžerskih dana. Ja uvijek moram naći vrijeme za to zato što to znači da sam našla vrijeme za sebe'', kaže Lucija Lugomer. 

''Ja uvijek kažem manje je više, tako da moraš naći jednu jedinu dobru kremu koju imaš i navečer i ujutro i svaki dan i cijelo vrijeme'', kaže Mia Kovačić. 

''Priuštim si i noktiće i depilaciju, pa malo otići u solarij. Mislim, sve su to sitne stvari koje ženu stvarno čine sretnom'', kaže Lucija Lugomer. 

''Redovito skidati šminku, redovito čistiti kožu, ne invazivno, ne naglo, paziti tu kožu, tapkati, masirati'', objasnila je Mia Kovačić. 

Koji su tretmani Ani Begić Tahiri najdraži što se pomlađivanja tiče?

''Pa ima ih dosta, moram reći... Ha-ha-ha... Ali najviše volim pilinge, volim pilinge. Imam tu hiperpigmentaciju jaku, stradalo mi je dosta čelo, recimo, ali s godinama uspijevam. Nisam baš pribjegla laserima jer uvijek sam slobodna kad je ovako lijepo vrijeme, a ne smiješ ići na laser kad je sunce. Zauzeta sam onda kad bih trebala ići, tako da kemijski pilinzi, iglice i takve stvari'', kaže.

Uz njegovanu kožu, Lana je veliki zagovornik body positivity trenda, no gdje je granica između prihvaćanja oblina i prekomjerne težine?

''Izdogađale su mi se neke stvari u životu, tijelo mi se mijenja, nemam više 17, drugačiji metabolizam... Poanta svega nije da ja zagovaram višak ili manjak kilograma, zdravlje je nešto što mi je uvijek bilo i uvijek će biti prioritet. Ne zagovaram da se nezdravo hranimo, nezdravo živimo, apsolutno ne, ali smatram da trebamo biti OK i tolerantne prema samima sebi u određenim periodima života kad ponekad i nemamo baš kontrolu nad tim što nam se događa s tijelom'', objasnila je. 

Glumica Ana Begić Tahiri sve je oduševila vitkom linijom, iza koje stoji zdrav način života.

''Imam neki program u glavi i ne popuštam! Ne popuštam i to već traje neke dvije godine!'' rekla je. 

A bore? Kako slavne dame gledaju na starenje pod povećalom javnosti?

''Sve naše bore dio su našeg života, to treba pozdraviti, to treba ispratiti s ljubavlju, treba sebe doživjeti s ljubavlju. Treba zapravo biti svjestan da starimo i da je to neminovno i da taj neki moment u glavi, duši, srcu, kako god hoćeš, izlazi van i to je ono što nas pomlađuje'', rekla je Mia. 

Kakva je situacija kod Mije kad je ljubav u pitanju?

''Kod mene je situacija dosta dobra! Zdrava sam, sretna sam, puno se smijem. Mislim da je to najljepši dodatak ženi, da se puno smije i da je zadovoljna. Evo, to je to'', zaključila je.

To je i Lanina filozofija. S osmijehom u nove poslovne izazove!

''Majke mi, nekad sama sebi kažem: 'Isuse Bože, kad ćeš se ti umorit!' Imam valjda toliko puno energije, valjda me taj adrenalin fura. Ne samo to, mislim da obožavam sve što radim. Mislim da je to moj neki glavni benzin i glavno gorivo!'' kaže Lana. 

Lana je benzin natankala do vrha i kreće u nove radne pobjede, i kozmetičke i glazbene.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene