godinama živi u beogradu

Velika transformacija naše pjevačice u uskoj haljini posebno je došla do izražaja, o njenoj drastičnoj promjeni puno se priča!

Martina Vrbos - 1 Martina Vrbos - 1 Antonio Ahel/ATAImages 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Vrbos - 4 Martina Vrbos - 6 Martina Vrbos - 3 Martina Vrbos - 2 Martina Vrbos - 5 Martina Vrbos - 5 Martina Vrbos - 4 Martina Vrbos - 3 Martina Vrbos - 1 Martina Vrbos - 2 +17 Martina Vrbos - 8 Galerija

Martina Vrbos već godinama živi u Beogradu, a sada je tamo nastupila i na jednoj večeri, u crno odjevnoj kombinaciji pohvalila se nečim na čemu je dugo radila.

Naša pjevačica s beogradskom adresom Martina Vrbos zabavljala je poduzetnike Privredne komore Srbije svojim nastupom u Beogradu, a za tu priliku odjenula se skroz u crno i pokazala rezultat mršavljenja.

Vrbos se za ovu priliku uvukla u crnu usku haljinu koja je imala duboki dekolte, a nasmijana je pozirala za fotografe.

Upravo ova crna haljina istaknula je njenu figuru koju je postigla nakon borbe s viškom kilograma. Prošle godine u jednoj je emisiji sama otkrila kako je izgubila čak 50 kilograma te je priznala i da je povećala grudi.

"Znaš, ako ti napišeš - Martina je izdala ''Zašto mi ne daš da te volim'' ili Martina je smršavjela 50 kilograma" ajmo sad, što otvaraš? Otvaraš ovo gdje je smršavjela, ja samu sebe otvaram i kažem: ''Bože, stvarno sam smršavjela, daj da vidim...'' Uvijek je kilaža bila važnija nego moje pjevanje. Što je žalosno jer ja mislim da ja stvarno imam glas koji bi trebao malo više prostora nego moje kile", požalila se jednom prilikom u IN magazinu.

Inače, Martina se prije osam godina udala se za Beograđanina Bogoljuba Vidakovića, s kojim je dobila dvoje djece, sina Kostu i kćer Milu, koji su i njezini najveći obožavatelji.

Zbog ljubavi se u Beograd i preselila te sada tamo nastupa i živi.

Vrbos se davno proslavila svojim vrhunskim glasom nastupajući kao prateći vokal velikanima poput Šerbedžije, Balaševića i Arsena Dedića, ali i svojom solo karijerom i njezin prvi album "Sve moje boje" oduševio je kritičare 2009. godine.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Leon i majka Blerta Dajaku - 4 Leon i majka Blerta Dajaku - 1 Leon i majka Blerta Dajaku - 3 Leon i majka Blerta Dajaku - 2 +27 Blerta Dajaku - 2 Celebrity Nitko ne vjeruje da je ovo mama našeg hajdukovca: ''Oni nisu isto godište? Ma ovo nije moguće!''

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Joe Manganiello i Caitlin O'Connor - 5 Joe Manganiello i Caitlin O'Connor - 3 Joe Manganiello i Caitlin O'Connor - 4 Joe Manganiello i Caitlin O'Connor - 6 +20 Joe Manganiello i Caitlin O'Connor - 7 Celebrity Joe Manganiello nakon rastave od Sofie Vergare ljubi plavušu, evo tko je njegova nova partnerica nakon zanosne Kolumbijke!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene