Danas živi u Beogradu

Teško da ćete na prvu pogoditi o kojoj je našoj pjevačici riječ, s godinama je potpuno promijenila imidž!

Martina Vrbos Martina Vrbos Antonio Ahel/ATAImages 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Vrbos - 8 Martina Vrbos - 7 Martina Vrbos - 4 Martina Vrbos - 3 Martina Vrbos - 5 Martina Vrbos - 6 Martina Vrbos - 1 Martina Vrbos Martina Vrbos Martina Vrbos +16 Martina Vrbos Galerija

Pjevačica Martina Vrbos danas izgleda potpuno drugačije nego na početku svoje karijere, a svakim svojim pojavljivanjem u javnosti izaziva čuđenje i divljenje.

Pjevačica Martina Vrbos promijenila se od početka svoje karijere, a sada svojom vitkom figurom privlači sve poglede gdje god se pojavi.

Ovog puta viđena je u Beogradu, gdje je nastupila u The Babe boutique hotelu. Vrbos je za nastup odabrala elegantnu šljokastu haljinu ljubičasto-plave boje, a veliki prorez usmjeravao je pozornost na njezine noge. Pjevačica je sretna pozirala i pored klavira, a njezine najnovije fotografije možete pogledati u našoj galeriji.

Iako i dalje pjeva, Martina zadnjih godina najviše pažnje privlači svojom velikom fizičkom transformacijom, a prošle godine u jednoj je emisiji otkrila kako je izgubila čak 50 kilograma te je priznala i da je povećala grudi.

"Znaš, ako ti napišeš, Martina je izdala 'Zašto mi ne daš da te volim' ili Martina je smršavjela 50 kilograma - ajmo sad, šta otvaraš? Otvaraš ovo gdje je smršavjela, ja samu sebe otvaram i kažem 'Bože stvarno sam smršavjela, daj da vidim...' Uvijek je kilaža bila važnija nego moje pjevanje. Što je žalosno jer ja mislim da ja stvarno imam glas koji bi trebao malo više prostora nego moje kile", požalila se nedavno u IN Magazinu.

Inače, Martina se prije osam godina udala se za Beograđanina Bogoljuba Vidakovića, s kojim je dobila dvoje djece, sina Kostu i kćer Milu, koji su i njezini najveći obožavatelji.

"Možda nisam najspretnija mama u nekim stvarima za koje se podrazumijeva da mame trebaju znati. Mislim, ja radim noć pa kad se ustanem ujutro, kasnim u vrtić, kasne djeca. Ali sam mama puna ljubavi, srdačna, puno pjevam i igram se s djecom", ispričala je.

1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Viktor Živojinović - 1 Viktor Živojinović - 2 Senidah i Lepa Brena - 1 Viktor Živojinović - 1 +34 Viktor Živojinović - 2 Celebrity Sin Lepe Brene sve je šokirao drastičnom transformacijom, uspio je smršavjeti čak 30 kilograma!

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Nicolas Berggruen i Noor Alfallah Nicolas Berggruen i Noor Alfallah Nicolas Berggruen i Noor Alfallah Nicolas Berggruen - 6 +16 Nicolas Berggruen - 1 Celebrity Prije tri mjeseca rodila je dijete glumačkoj legendi, a sad je opet otrčala u zagrljaj 33 godine starijem bivšem!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene