Velika transformacija

Domaću pjevačicu više uopće nije lako prepoznati, osim što je izgubila 50 kila, potpuno je promijenila imidž!

Martina Vrbos - 2 Martina Vrbos - 2 Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Vrbos - 1 Martina Vrbos - 3 Martina Vrbos Martina Vrbos Martina Vrbos Martina Vrbos Martina Vrbos Martina Vrbos - 1 Martina Vrbos - 8 Martina Vrbos - 7 +8 Martina Vrbos - 5 Galerija

Martina Vrbos pojavila se na jednom gala događaju u Beogradu u elegantnoj haljini u kojoj je istaknula vitku figuru, a na fotografijama je nije lako prepoznati.

Domaća pjevačica Martina Vrbos danas izgleda potpuno drugačije nego na početku svoje karijere, a svakim svojim pojavljivanjem u javnosti izaziva čuđenje i divljenje.

Pogledaj i ovo Martina Vrbos ''dosta je bilo!'' Hrvatska pjevačica koja želi predstavljati Srbiju na Eurosongu suočila se s hejterima: ''Iz inata ću pobijediti i svim srcem predstavljati Srbiju!''

Ovaj se tjedan pojavila na jednom gala događaju u Beogradu gdje je plijenila poglede u elegantnoj haljini s visokim prorezom, a na prvi pogled je nije bilo lako prepoznati.

Iako i dalje pjeva, Martina zadnjih godina najviše pažnje privlači svojom velikom fizičkom transformacijom, a prošle godine je u jednoj emisiji otkrila kako je izgubila čak 50 kilograma te je priznala i da je povećala grudi.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli MARTINA VRBOS (@martinavrbosofficial)

"Znaš, ako ti napišeš, Martina je izdala 'Zašto mi ne daš da te volim' ili Martina je smršavila 50 kilograma - ajmo sad, šta otvaraš? Otvaraš ovo gdje je smršavjela, ja samu sebe otvaram i kažem 'Bože stvarno sam smršavjela, daj da vidim...' Uvijek je kilaža bila važnija nego moje pjevanje. Što je žalosno jer ja mislim da ja stvarno imam glas koji bi trebao malo više prostora nego moje kile", požalila se nedavno u IN Magazinu.

Martina se prije osam godina udala se za Beograđanina Bogoljuba Vidakovića, s kojim je dobila dvoje djece, sina Kostu i kćer Milu, koji su i njezini najveći obožavatelji.

"Možda nisam najspretnija mama u nekim stvarima za koje se podrazumijeva da mame trebaju znati. Mislim, ja radim noć pa kad se ustanem ujutro, ja kasnim u vrtić, kasne djeca. Ali sam mama puna ljubavi, srdačna, puno pjevam i igram se s djecom", ispričala je.

Inače, Vrbos se davno proslavila svojim vrhunskim glasom nastupajući kao prateći vokal velikanima poput Šerbedžije, Balaševića i Arsena Dedića, ali i svojom solo karijerom i njezin prvi album "Sve moje boje" oduševio je kritičare 2009. godine.

Kako je Martina izgledala na početku karijere i kako se mijenjala tijekom godina, pogledajte u našoj galeriji.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Iris Livaja - 1 Iris Livaja - 3 Marko Livaja i Iris Rajčić Marko Livaja i Iris Rajčić - 6 +25 Marko Livaja i Iris Rajčić - 5 Celebrity Supruga Marka Livaje pokazala malo gole kože i ukrala sve poglede, a hrabar je bio i njezin odabir obuće

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Čagalj Ana Čagalj Ana Čagalj Joško Čagalj i supruga Ana - 3 +16 Joško Čagalj i supruga Ana - 2 Celebrity Jolina zgodna supruga sakrila je svoj najjači adut, ali zato je servirala dekolte s kojeg je teško skrenuti pogled!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene