pokazala raskoš

Jolina zgodna supruga sakrila je svoj najjači adut, ali zato je servirala dekolte s kojeg je teško skrenuti pogled!

Ana Čagalj Ana Čagalj Nikola Vilic/Cropix 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Čagalj Ana Čagalj Ana Čagalj Joško Čagalj i supruga Ana - 3 Joško Čagalj i supruga Ana - 2 Joško Čagalj i supruga Ana - 1 Ana Čagalj - 2 Joško i Ana Čagalj - 2 Joško i Ana Čagalj - 3 Joško i Ana Čagalj - 4 +10 Joško i Ana Čagalj Galerija

Ana Čagalj pojavila se na modnoj reviji u Splitu u izdanju zbog kojeg su svi gledali njezin dekolte.

Supruga popularnog Jole, Ana Čagalj, plijeni poglede gdje god se pojavi, a uvijek se potrudi i zasjati u najboljem svijetlu.

Pogledaj i ovo Ana Čagalj, Joško Čagalj Jole istaknula figuru Jolina supruga Ana na proslavu krštenja Hanine i Grašine kćeri stigla u seksi haljini s neobičnim izrezima s prednje strane

Ništa drugačije nije bilo na modnoj reviji dizajnerice Ivone Glavaš u Splitu, koja je okupila brojne poznate dame, a Ana se i ovaj put isticala u masi.

Iako su joj dugačke i vitke noge zaštitni znak, ovaj put ih je pokrila haljinom, ali zato je servirala raskošan dekolte s kojeg je teško bilo skrenuti pogled, a pokazala je i dio golog trbuha.

Stajling je upotpunila krznenom bundom i dizajnerskom torbicom, dok je glamuroznom frizurom i šminkom potvrdila da pazi na baš svaki detalj.

Umjesto supruga Jole ovaj put joj je pratnja bila prijateljica.

Ana i Jole upoznali su se u jednom splitskom kafiću, a on je jednom prilikom otkrio čime ga je očarala na prvi pogled.

"Prvi put kad sam je vidio, vidio sam dobru nogu i to što je lijepa. Što ju je odvojilo od ostalih? Legla mi je po karakteru, a kako se ja bavim humanitarnim radom ispod radara, i ona je imala tu notu. Kava jedna, druga, peta i ostalo je povijest", ispričao je Jole jednom za IN magazin.

Vjenčali su se 2006. godine u solinskoj crkvi Gospe od Otoka i slavlje nastavili u restoranu u Splitu čiji je vlasnik tada bio autor svih Jolinih pjesama Tonči Huljić.

U braku su dobili tri kćeri, Ivu, Emu i Tiju, a pred sam kraj 2019. godine u obitelj je stigao i sinčić Luka.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Iris Livaja - 1 Iris Livaja - 3 Marko Livaja i Iris Rajčić Marko Livaja i Iris Rajčić - 6 +25 Marko Livaja i Iris Rajčić - 5 Celebrity Supruga Marka Livaje pokazala malo gole kože i ukrala sve poglede, a hrabar je bio i njezin odabir obuće

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Andrea Šušnjara - 1 Andrea Šušnjara - 1 Andrea Šušnjara - 1 Andrea Šušnjara - 1 +21 Andrea Šušnjara - 2 Celebrity Šušnjara u kratkoj haljini istaknula transformaciju o kojoj se priča već neko vrijeme i zbog koje prima komplimente!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene