istaknula figuru

Jolina supruga Ana na proslavu krštenja Hanine i Grašine kćeri stigla u seksi haljini s neobičnim izrezima s prednje strane

Ana Čagalj, Joško Čagalj Jole Ana Čagalj, Joško Čagalj Jole Josko Supic/Cropix 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Joško Čagalj i supruga Ana - 1 Joško Čagalj i supruga Ana - 2 Joško Čagalj i supruga Ana - 3 Joško Čagalj i supruga Ana Joško i Ana Čagalj Joško i Ana Čagalj Joško i Ana Čagalj Joško i Ana Čagalj - 2 Joško i Ana Čagalj - 3 Joško i Ana Čagalj - 4 +20 In Magazin: Jole - 6 Galerija

Ana Čagalj odvažila se na feštu povodom krštenja kćeri Hane Huljić i Petra Graše obući vrlo hrabru opravicu.

Pjevač Joško Čagalj Jole i njegova supruga Ana jedni su od oko 200 gostiju koji su prisustvovali proslavi krštenja malene Albe, kćerkice Petra Graše i Hane Huljić.

Pogledaj i ovo Hana Huljić kakvo iznenađenje! Hana Huljić objavila prvu obiteljsku fotografiju s Grašom i malenom Albom pa sve rastopila: "Vrijeme leti, ona već šeta!"

Za tu prigodu Ana je odjenula dugu crnu baršunastu i pripijenu haljinu s mnoštvom neobičnih otvora na gornjem dijelu koji su istaknuli njezin dekolte, ali i besprijekornu figuru.

Cijelu kombinaciju začinila je roza ružem na usnama, raspuštenom kosom sa zalizanim prednjim dijelom, crnim otvorenim sandalama i malenom torbicom.

Jole je nosio elegantno sivo odijelo ispod kojeg se nazirala klasična bijela košulja, a sve je dodatno podignuo smeđim remenom i cipelama.

Na fotografijama su pozirali veseli i zagrljeni, što za Jolu nije ni čudno jer je poznat po svojoj pozitivnoj energiji.

Inače, Ana u posljednje vrijeme često krade pozornost u svojim modnim odabirima, pa je tako nedavno zablistala na rođendanskoj zabavi svojeg supruga.

Podsjetimo, Ana i Jole upoznali su se u jednom splitskom kafiću, a on je jednom prilikom otkrio čime ga je supruga očarala na prvi pogled.

"Prvi put kad sam je vidio, vidio sam dobru nogu i to što je lijepa. Što ju je odvojilo od ostalih? Legla mi je po karakteru, a kako se ja bavim humanitarnim radom ispod radara, i ona je imala tu notu. Kava jedna, druga, peta i ostalo je povijest", ispričao je pjevač jednom prilikom za IN magazin.

Vjenčali su se 2006. godine u solinskoj crkvi Gospe od Otoka, a slavlje su nastavili u restoranu u Splitu. U braku su dobili četvero djece, kćeri Ivu, Emu i Tiju te sinčića Luku, koji je u obitelj stigao pred sam kraj 2019. godine.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Buga Grašo Radošević i Leon Radošević Buga Grašo Radošević i Leon Radošević Buga Grašo Radošević i Leon Radošević Petar Grašo, Buga Grašo i Ivan Huljić +1 Buga Grašov i Viktorija Rađa Celebrity Samozatajna sestra Petra Graše nije propustila krštenje nećakinje, a došla je u društvu 8 godina mlađeg, naočitog supruga

1/41 >> Pogledaji ovu galeriju Krštenje Albe Grašo - 2 Krštenje Albe Grašo - 11 Krštenje Albe Grašo - 8 Krštenje Albe Grašo - 6 +36 Krštenje Albe Grašo - 3 Celebrity Hana Huljić na feštu stigla s bebom u naručju, ali pozornost je ukrao opaki dekolte majke Vjekoslave

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene