Noć za pamćenje

Pogledajte fotografije s lude proslave Jolinog rođendana, Zorica Kondža priredila je pravi spektakl!

Rođendandanska proslava Joška Čaglja Joleta - 14 Rođendandanska proslava Joška Čaglja Joleta - 14 PR 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Rođendandanska proslava Joška Čaglja Joleta - 1 Rođendandanska proslava Joška Čaglja Joleta - 2 Rođendandanska proslava Joška Čaglja Joleta - 3 Rođendandanska proslava Joška Čaglja Joleta - 4 Rođendandanska proslava Joška Čaglja Joleta - 5 Rođendandanska proslava Joška Čaglja Joleta - 6 Rođendandanska proslava Joška Čaglja Joleta - 7 Rođendandanska proslava Joška Čaglja Joleta - 8 Rođendandanska proslava Joška Čaglja Joleta - 9 Rođendandanska proslava Joška Čaglja Joleta - 10 +19 Rođendandanska proslava Joška Čaglja Joleta - 11 Galerija

U društvu supruge Ane i bliskih prijatelja popularni Jole velikom feštom proslavio je svoj 51. rođendan na koncertu kolegice Zorice Kondže.

U društvu supruge Ane i bliskih prijatelja popularni Jole velikom feštom proslavio je svoj 51. rođendan na koncertu kolegice Zorice Kondže u kultnom splitskom Mandrachu.

Pogledaj i ovo Joško Čagalj Jole ispričao nepoznate detalje Kralj domaće zabavne glazbe progovorio o ljubomori u braku: "Ja sam društven čovjek, mislim, ja u ovih 18 godina...''

Večernji izlazak koji je trebao biti spontano druženje uz večeru s prijateljima pretvorio se u cjelonoćnu zabavu, a ponesen sjajnom atmosferom, Jole se kolegici Zorici pridružio na bini i zajedno s njom i zapjevao. Darivao je kolegicu i ružom i time pokazao koliko se međusobno cijene i obožavaju.

Koncert pjevačke dive Zorice Kondže u Mandrachu dugo se očekivao u Splitu pa je upravo tu večer za proslavu rođendana odabrala Jolina supruga Ana, a njezin suprug, popularni pjevač, jedva je to dočekao. U jednom trenutku dok je pjevao, zaplesao je sa suprugom, javno na mikrofon joj poručio koliko je voli i koliko mu ona znači, a kad je uslijedio poljubac, publika ih je pozdravila ovacijama.

''Ajme ljudi, kakva noć, predivno sam se proveo, oduševili ste me. Split je konačno dobio još jedno mjesto gdje ćemo s ponosom voditi sve naše goste. Zorica Kondža je naša ikona, doslovno ikona naše scene, spoj sjajnog glasa, velike dobrote i jednostavnosti. Volim takve ljude'', poručio je raznježeni pjevač darivajući kolegicu ružom.

Kad je otpjevao svoj neplanirani nastup, pridružio se supruzi i prijateljima na plesnom podiju. Dok je Zorica Kondža svojim glasom i izvedbama dalmatinskih hitova publiku obarala s nogu, Jole nije štedio energiju. Pjevao je i plesao s ostalom publikom uživajući na Zoričinom koncertu u Mandrachu.

A već idući četvrtak, 23. veljače, na istom mjestu, mnogi željno iščekuju nastup Giuliana i Diktatora. Bit će to još jedna divna splitska noć.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene