Kakva figura!

Jolina supruga u opako seksi kombinezonu zasjenila njegov rođendanski party, veliki prorez ispod grudi posebno je zanimljiv!

Ana Čagalj - 5 Ana Čagalj - 5 Instagram 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Čagalj - 2 Ana Čagalj - 3 Ana Čagalj - 4 Joško i Ana Čagalj - 4 Joško i Ana Čagalj - 3 Joško i Ana Čagalj - 2 Joško i Ana Čagalj Joško i Ana Čagalj Joško i Ana Čagalj - 2 Joško i Ana Čagalj - 1 +15 Joško Čagalj Jole - 3 Galerija

Supruga Joška Čaglja Joleta Ana Čagalj ukrala je svu pozornost na rođendanskoj zabavi supruga kada se pojavila u plavom kombinezonu s prorezima.

Supruga omiljenog pjevača Joška Čaglja Joleta ukrala je svu pozornost na rođendanskoj zabavi svojeg supruga.

Pogledaj i ovo Ana Čagalj a što je jole rekao na ovo? Kad vidite kakav je dekolte servirala Jolina supruga, bit će vam jasno zašto je bilo jako teško skinuti pogled s nje!

Jole je proslavio svoj 51. rođendan, a za ovu veliku proslavu njegova je Ana Čagalj odjenula itekako upečatljivu kombinaciju te istaknula svoju vitku figuru.

Ana je nosila kombinezon plave boje i sjajnog materijala koji je na sebi imao i veliki prorez ispod grudi, a savršeno je istaknuo njezinu vitku figuru, koju fantastično održava unatoč nekoliko poroda.

Ana i Jole upoznali su se u jednom splitskom kafiću, a on je jednom prilikom otkrio čime ga je supruga očarala na prvi pogled.

I Joško i Ana na svojim su društvenim mrežama objavili fotografije sa slavlja u jednom restoranu, a zajedno su pozirali ispred crvenih balona u obliku srca pa su, osim rođendana, zajedno proslavili i Valentinovo.

"Prvi put kad sam je vidio, vidio sam dobru nogu i to što je lijepa. Što ju je odvojilo od ostalih? Legla mi je po karakteru, a kako se ja bavim humanitarnim radom ispod radara, i ona je imala tu notu. Kava jedna, druga, peta i ostalo je povijest", ispričao je pjevač za IN magazin.

Vjenčali su se 2006. godine u solinskoj crkvi Gospe od Otoka, a slavlje su nastavili u restoranu u Splitu, čiji je vlasnik tada bio autor svih Jolinih pjesama Tonči Huljić. U braku su dobili četvero djece, kćeri Ivu, Emu i Tiju te sinčića Luku, koji je u obitelj stigao pred sam kraj 2019. godine.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Ante Todorić i Bernard Krasnić Ante Todorić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić +22 Nina Badrić i Bernard Krasnić Nekad i sad Bivši suprug Nine Badrić pojavio se u javnosti nakon dugo vremena, pogledajte kako izgleda danas

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Barbara Blažević na posljednjem ispraćaju oca Miroslava Ćire Blaževića Barbara Blažević na posljednjem ispraćaju oca Miroslava Ćire Blaževića Komemoracija za Miroslava Ćiru Blaževića - 5 Miroslav Ćiro Blažević sa sinom - 1 +9 Miroslav Ćiro Blažević sa sinom - 2 Celebrity Neutješna kći Miroslava Ćire Blaževića snimljena je na njegovu posljednjem ispraćaju, dosad je nismo imali priliku vidjeti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene