Ima se čime pohvaliti

Jole ostao u sjeni prezgodne supruge Ane, koja je u maloj crnoj haljini pokazala sve adute!

Joško i Ana Čagalj Joško i Ana Čagalj Damira Kalajžić i Antonio Macan 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Joško i Ana Čagalj Ana Čagalj Ana Čagalj - 1 Joško i Ana Čagalj Ana Čagalj - 2 Ana Čagalj Ana Čagalj Ana Čagalj Ana i Joško Čagalj Ana Čagalj +5 Ana i Jole Čagalj Galerija

Joško Čagalj Jole pojavio se na događanju u Splitu sa suprugom Anom Čagalj, koja je u mini haljini s dekolteom ukrala sve poglede.

Naš popularni pjevač Joško Čagalj Jole (50) nije propustio događanje koje je u Dioklecijanovim podrumima u Splitu okupilo brojne poznate Hrvate, a pojavio se u pratnji supruge Ane Čagalj (41).

Pogledaj i ovo Ana Čagalj pokazala raskoš Jolina zgodna supruga sakrila je svoj najjači adut, ali zato je servirala dekolte s kojeg je teško skrenuti pogled!

Zgodna Ana za događaj je obukla malu crnu haljinu u kojoj je otkrila raskošan dekolte i vitke noge, a u ovom izdanju ukrala je sve poglede i bacila supruga u drugi plan.

Ana i Jole upoznali su se u jednom splitskom kafiću, a on je jednom prilikom otkrio čime ga je supruga očarala na prvi pogled.

"Prvi put kad sam je vidio, vidio sam dobru nogu i to što je lijepa. Što ju je odvojilo od ostalih? Legla mi je po karakteru, a kako se ja bavim humanitarnim radom ispod radara, i ona je imala tu notu. Kava jedna, druga, peta i ostalo je povijest", ispričao je pjevač za IN magazin.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jole (@joleofficial)

Vjenčali su se 2006. godine u solinskoj crkvi Gospe od Otoka, a slavlje su nastavili u restoranu u Splitu čiji je vlasnik tada bio autor svih Jolinih pjesama Tonči Huljić.

U braku su dobili četvero djece, kćeri Ivu, Emu i Tiju te sinčića Luku, koji je u obitelj stigao pred sam kraj 2019. godine.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić - 4 Hana Huljić - 2 Hana Huljić - 1 Hana Huljić i Petar Grašo - 8 +27 Hana Huljić i Petar Grašo - 7 Celebrity Hana Huljić na Instagramu podijelila presretnu vijest, a svima je u oči upao jedan detalj koji je dosad skrivala

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Plenković i sin Mario - 1 Andrej Plenković i sin Mario - 2 Andrej Plenković i sin Mario - 3 Andrej Plenković i sin Mario - 4 +15 Andrej Plenković i sin Mario - 5 Celebrity Plenković poveo sina na utakmicu pa je uhvaćen u trenucima u kakvima ga javnost baš i nema priliku vidjeti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene