rijetko je vidimo

Samozatajna sestra Petra Graše nije propustila krštenje nećakinje, a došla je u društvu 8 godina mlađeg, naočitog supruga

Buga Grašo Radošević Buga Grašo Radošević Josko Supic/Cropix 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Buga Grašo Radošević i Leon Radošević Buga Grašo Radošević i Leon Radošević Buga Grašo Radošević i Leon Radošević Petar Grašo, Buga Grašo i Ivan Huljić Buga Grašov i Viktorija Rađa +0 Buga Grašo Radošević Galerija

Sestra Petra Graše, Buga Grašo Radošević, došla je na krštenje nećakinje Albe u društvu supruga Leona Radoševića.

Petar Grašo i Hana Huljić Grašo krstili su svoju kćerkicu Albu u petak, a u nedjelju navečer organizirali su veliku proslavu u Splitu, na kojoj su se okupili brojni poznati Hrvati i njihovi najbliži članovi obitelji.

Pogledaj i ovo Petar Grašo i Hana Huljić spominju Danijelu Hana i Grašo snimljeni u Splitu, pogledajte kako se ponašaju u rodnom gradu, njihovi sugrađani nešto ne prestaju komentirati!

Slavlje nije propustila ni Petrova sestra Buga Grašo Radošević, koju rijetko imamo priliku vidjeti u javnosti, a došla je u pratnji svojeg osam godina mlađeg supruga, košarkaša Leona Radoševića.

Po dolasku su spremno pozirali fotografima zagrljeni i nasmijani, a Buga je u lepršavoj haljinici istaknula svoje vitke noge.

Grašinu sestru posljednji put smo imali priliku vidjeti na prošlogodišnjoj dodjeli Večernjakove ruže, kada je u bratovo ime preuzela nagradu u kategoriji Glazbenik godine.

"Sigurna sam da je ovo najljepši poklon za njegov sutrašnji rođendan!" poručila je tada, a prije toga bila je i na bratovu vjenčanju.

Buga inače sa svojim suprugom živi u Njemačkoj, gdje on igra u momčadi Bayern Münchena, a par zajedno ima kćer Leni.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Gordan Jandroković Gordan Jandroković i Vladimir Šeks Gordan Jandroković i supruga Sonja - 1 Gordan Jandroković i supruga Sonja - 2 +28 Gordan Jandroković i supruga Sonja - 1 Zanimljivosti Svi su primijetili jednu malu promjenu u izgledu Gordana Jandrokovića, uklonio je detalj koji je njegovao posljednjih godina

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kidman - 2 Nicole Kidman - 4 Nicole Kidman - 3 Nicole Kidman - 5 +22 Nicole Kidman - 6 Celebrity Nicole Kidman pokazala je itekako vidljive rezultate vježbanja, no pozornost je ukrao ogroman ukras na vratu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene