Baš neočekivano!

Samozatajna sestra Petra Graše iznenadila javnim istupom nakon što se godinama skrivala od javnosti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Buga Grašo preuzela je nagradu Večernjakova ruža u ime svojeg brata Petra Graše koji je proglašen glazbenikom godine.

Pjevač Petar Grašo osvojio je nagradu Večernjakova ruža u kategoriji Glazbenik godine, no dodjeli nije mogao prisustvovati jer se u isto vrijeme održava i njegov koncert u zagrebačkoj Areni.

Pogledaj i ovo Petar Grašo i Hana Huljić, 2016. godina nisu ni slutili što ih čeka Hana se prije osam godina crvenjela zbog Grašinih riječi, a ovako je ona već tada govorila o svom budućem mužu!

Nagradu je umjesto Petra preuzela njegova samozatajna sestra Buga Grašo koja je sve iznenadila kada je išetala na pozornicu.

"Sigurna sam da je ovo najljepši poklon za njegov sutrašnji rođendan!" poručila je dobro raspoložena Buga koju smo zadnji put imali priliku vidjeti na vjenčanju njezina brata i Hane Huljić, a prije toga je godinama nije bilo u javnosti.

Buga inače živi u Berlinu sa svojim partnerom, košarkašem Leonom Radoševićem, koji tamo igra za klub Alba, a zajedno imaju i kćerkicu Leni.

Prošle godine je osvanula i na fotkama Viktorije i Dina Rađe, s kojima je zajedno bila u SAD-u.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Borna Kotromanić (Foto: PR) Celebrity Jedna od najbogatijih Hrvatica pobrinula se da je svi gledaju u haljini kakvu bi se malo koja žena usudila obući

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Mustafa Nadarević i Moamer Kasumović - 2 Mustafa Nadarević i Moamer Kasumović - 1 Moamer Kasumović - 2 Moamer Kasumović - 1 +2 Moamer Kasumović Celebrity Damir iz "Lud, zbunjen, normalan" ljubi tajanstvenu ljepoticu i uspješno skriva svoj privatni život od javnosti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene