opasni prorezi!

Jedna od najbogatijih Hrvatica pobrinula se da je svi gledaju u haljini kakvu bi se malo koja žena usudila obući

Borna Kotromanić (Foto: PR) Borna Kotromanić (Foto: PR) PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Borna Kotromanić (Foto: PR) Galerija

Borna Kotromanić pojavila se na dodjeli nagrada Večernjakova ruža u izazovnoj haljini s dubokim dekolteom i visokim prorezom na donjem dijelu.

Borna Kotromanić poznata je po svojem osebujnom stilu zbog kojeg ne prolazi neprimijećena gdje god se pojavi.

Pogledaj i ovo Zvijezde o vjenčanju - 1 ''to je takav smjeh bio...'' Anegdote s vjenčanja domaćih zvijezda: ''Ljeto je bilo, prozor je bio otvoren i odjednom ptice dvije tri dolete...''

A si su pogledi bili uprti u nju i kada je došla na dodjelu medijskih nagrada Večernjakova ruža u haljini kakvu bi se malo koja žena usudila obući.

No Borna je u ovom rizičnom izdanju samouvjereno pozirala fotografima te je izbacila nogu kroz opasno visok prorez na donjem dijelu haljine, a duboki otvor na dekolteu otkrio je i da nema grudnjak.

Inače, Borna se može pohvaliti titulom jedne od najbogatijih Hrvatica, koju je stekla nakon razvoda s multimilijunašem Lukom Rajićem 2004. godine.

Bivši supružnici imaju sinove Bornu, Luku i Frana, a Kotromanić je četvrtog sina Rafaela dobila 2009. s biznismenom Ronom Haleom.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene