rijetko je viđamo

Samozatajna sestra Petra Graše na vjenčanju je pokušala proći neopaženo, no nije uspjela pobjeći fotografima

Hana Huljić i Petar Grašo - 4 Hana Huljić i Petar Grašo - 4 Hrvoje Krolo/DNEVNIK.hr 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Petar Grašo - 4 Hana Huljić i Petar Grašo Petar Grašo - 3 Hana Huljić i Petar Grašo - 4 Hana Huljić i Petar Grašo - 3 Snježana Grašo - 1 Hana Huljić i Petar Grašo - 2 +0 Hana Huljić i Petar Grašo - 1 Galerija

Buga Grašo izbjegava javna pojavljivanja, no nije mogla propustiti vjenčanje svojeg brata Petra Graše i Hane Huljić, zbog čega su je fotografi snimili nakon dugo vremena.

Vjenčanje Hane Huljić i Petra Graše nije mogla propustiti pjevačeva mlađa sestra Buga Grašo, koju godinama nismo imali priliku vidjeti u javnosti.

Pogledaj i ovo Petar Grašo i Hana Huljić spominju Danijelu Hana i Grašo snimljeni u Splitu, pogledajte kako se ponašaju u rodnom gradu, njihovi sugrađani nešto ne prestaju komentirati!

Iako je na samom vjenčanju uspjela proći neopaženo, fotografi su je ulovili ispred restorana u kojem se održalo svadbeno slavlje, a tamo je stigla u pratnji svojih i Haninih roditelja.

Za ovu je prigodu Buga obukla elegantno crno odijelo posuto šljokicama, a otkako smo je zadnji put imali priliku vidjeti u javnosti, promijenila je boju kose i frizuru.

Buga inače živi u Berlinu sa svojim partnerom, košarkašem Leonom Radoševićem, koji tamo igra za klub Alba, a zajedno imaju i kćerkicu Leni.

Prošle godine je osvanula i na fotkama Viktorije i Dina Rađe, s kojima je zajedno bila u SAD-u.

Rađa je Graši bio jedan od vjenčanih kumova, a za drugog je odabrao slovenskog chefa Tomaža Kavčiča, dok je Hanina kuma bila pjevačica Domenica Žuvela.

Grašo i Hana vjenčali su se u crkvi svetog Dominika u Splitu u uskom krugu obitelji, kumova i najbližih prijatelja, a svadbu su organizirali u jednom popularnom restoranu uz more. Paru na ljeto stiže i prinova, nakon čega su najavili još jedno veliko svadbeno slavlje.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 16 Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 14 +0 Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 5 Celebrity Severina u zagrljaju muškarca s kojim se rastajala pa mirila, sada ne krije koliko joj znači: "Ja sam riješen da vječno s tobom plešem"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene